reklama
Indziorka
Fanka BB :)
No ja pod Rzeszowem mieszkałam, w sumie mój też, ale praca go aż na Przemyśl wyciągnęła No a z czasem on mnie
Indziorka
Pam &&&
baka32
Zaciekawiona BB
Witam drogie Panie,
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
jestem licencjonowana położną i prowadzę badania na temat efektywności edukacji przedporodowej. Jest to bardzo ważny temat, ale niestety bardzo rzadko poruszany przez personel medyczny i stosunkowo niewiele jest danych na ten temat. W związku z tym bardzo proszę o pomoc i wypełnianie ankiet, ponieważ bardzo możliwe ze zdobyte dane pomogą dokonać bardzo ważnych zmian i ukazać braki w edukacji przedporodowej.
Ankieta - Ocena efektywności edukacji przedporodowej
Indziorka
Ania Kłaczek się nie odzywa u nas, Pam na uczelni, Marcia zginęła, a Wy mamusie rozpakowane przy dzieciaczkach
Eh... maly goraczkuje ostro, w nocy mial 39,4, jestem martwa zupelnie, tymczasem mam sporo zamowien, a to pilne. Dziecko non stop na kolanach, rozmarudzone, kocie kuwety odlogiem, pranie odlogiem, zamowienia w lesie... Klikac tez nie ma kiedy. :-(
reklama
Podziel się: