reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

W oczekiwaniu na gości wpadłam do Was na chwile ;) Marcia, to cudownie,że możesz się już bez obaw starać! :)) Oby ten cykl był dla Ciebie owocny :) Ciekawe z tym acc, każdy wykrztuśny lek działa na śluz? Bo ja od dłuższego czasu popijam syrop prawoślazowy ;) Fajnie by było.

Ainhoa, ale Twoja Zuzka prześliczna!

W ogóle ostatnio ciągle mi się śni że jestem w ciązy, albo rodzę, albo karmie piersią, itd ;) Najlepsze ze teraz wcale jakoś super dużo o tym nie myśle i się nie nakręcam. Ale jakoś czasem wierzę w takie zabobony jak sny czy horoskopy, bo poprzednią ciąże mnóstwo rzeczy mi wywróżyło włącznie z moją babcią, wróżbami Andrzejkowymi kiedy z wosku mi wyszedł jakby embrion a Mojemu kobieta z brzuchem, horoskopem mówiącym że czeka mnie nieplanowana ciąża i zbiciem przypadkowym figurki kobiety w ciąży ;) Śmieszne ale jak się okazało że jestem w ciąży to dopiero sobie przypominaliśmy te wszystkie znaki.

Ehh, znajomi się spozniaja 40 min jak zwykle, wrr. No nic, do przeczytania w Nowym Roku :)

reklama
Hello Lasencje :]

Jak Wam mijają ostatnie godziny starego roku?

Indziorka, zaciskasz jeszcze nogi? :]

Ja zmobilizowałam swojego mężusia do ciążowej sesji i uwieczniliśmy mój "porozstępowany" brzuszek. Doszłam do wniosku, że to jedyny moment, kiedy mogę bezkarnie świecić brzuchem :p Więc i tutaj poświecę :p

c9ccf93d6b.jpg6fd2d27f7e.jpg312635ca7e.jpg

Uświadomiliśmy sobie z mężusiem, że to już nasz piąty wspólny sylwester. Spędzamy go oglądając sylwester z dwójką i nawet dobrze się bawimy :D Ogląda ktoś? Rodowicz wymiotła, nie? :]

Życzę Wam zdrówka i spełnienia marzeń :]

Ja nie mam polskiej telewizji. Lerze w lurzeczku. Wypilam dwa drinki i mam lenia. Alkohol mnie chyba rozgrzal bo temp w ustach mam 37.5 a w pochwie 37.8

Totka brzusio przepiekny :tak: a i maz jakie zgrabne nogi ma :-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry!
Ale sie wybawilam......dawno tak swietnie sie nie bawilam! Tylko moj maz mi troche zabawe zepsul bo on zmeczony i musielismy wczesniej wracac a ze bawilismy sie 15 km za Bialymstokiem to nie moglam wrocic taxi. Wypilam swoje drinki przygotowane, wytanczylam sie i wyspiewalam.

reklama
Do góry