akeake
Fanka BB :)
Po nowym roku ide do innego lekarza, bo ta moja do której chodze od paru lat od poronienia mnie olewa i na wszystkie moje problemy mowi ze taki moj urok, na dlugie cykle zawsze luteina na wywolanie, zadnych badan ani nic, bo skoro raz zaszlam to musze miec owulacje i jak przez rok sie nie uda to wtedy dopiero jakies badania, wiec makabra i juz do niej nie wracam. Poki bralam pigulki to bylo ok, a jak zaczely sie problemy to umywa rece Mam nadzieje ze nowy lekarz cos zaradzi no i badania w koncu zrobie, ale to kurcze spory koszt i tak czekamy na lepszy miesiac ale w styczniu juz nie odpuszcze. W sumie tempki mierze juz prawie rok, choc roznie to bywalo z dokladnoscia pomiarow, ale bywaly cykle ladne z owulacja wzrostem temp itd, w tym roku mi sie cos pokopalo. No i mam nadzieje ze skoro raz zaszlam to faktycznie da sie i kiedys sie uda, tylko od tamtego czasu duzo przytylam i moze to tez jakos mi blokuje owu ;( Wiem ze podstawa jest wizyta u gina i wyjasnienie tego i badania, ale tak sie chcialam Wam wyżalic Bo moze ktoras miala podobnie
Miłego wieczoru!
Miłego wieczoru!