reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej :)

Ja żyję w dwupaku jeszcze na szczęście, bo w poniedziałek, wczoraj i dzisiaj skurcze trochę męczą, ale na szczęście nie przybierają na sile, ani się nie skracają ;) Także dam radę- oby stawy dały, bo w styczniu rodzić chcę i koniec :p Poza tym w sumie było ok, dostałam prezent dla Młodej od kuzynek i chrzestnej- bardzo miłe, bo się nie spodziewałam :) a rzeczy są przesłodkie :p Tylko babcia miała jakąś jazdę wczoraj i wiecie, że jak urodzi się dziecko to ma być na mojej głowie i nie zwalać tego na mojego S :p Ja mówię, że przecież każdy człowiek potrzebuje przynajmniej razy tygodniu,albo dwa tych dwóch godzin dla siebie, żeby nie zwariować :p ciężko było przez chwilę :p

Kochane miłego świętowania jeszcze ;) Marcia Udanych chrzcin ;)

Pozdrawiam:)*

reklama
No indziorka zaciskaj nogi do pierwszego bo tak pod koniec roku troche lipa :-D m a babcia sie nie przejmuj.

Moja babcia przy oplatku powiedziala ze czeka az slub wezme I urodze. ...o bosh heheh

Luzik laski, luzik! My dzis mamy piekna pogode, wiec wymyslilam ze pojedziemy do Donna Nook. Jezdzimy tam kazdej zimy, w ubieglym roku nie bylismy bo juz sie ledwie toczylam, ale w tym roku wezmiemy nasz terenowy wozek i pokazemy Karolowi foczki.

Starym zwyczajem witam sie z samego rana:-D
ja mam dzisiaj dzien po sklepach bo moje dziecko zebralo niezla sumke na swieta od cioc i oczywiscie nie ma mowy zeby dziecko odlozylo te pieniazki na cos grubszego tylko trzeba jechac i natychmiast je wydac. No coz co tu duzo szukac .....mamusia byla taka sama:-D to co bede dziecku bronic.
milego dnia

... i po Swietach. Czyli stary jak zawsze wybyl z domu, kiedy wroci nie wiadomo, mlody rozrabia caly happy, a ja wracam do pracy. Syriusz nauczyl sie pokazywac nos i buzie, na razie nie ucze go pokazywania oka, bo uwazam ze oczy moga mi sie przydac oba.

Witam poświątecznie.
Nażarty człowiek, choć zawsze obiecuje, że tym razem nie będzie jadł... ehh, dobrze, że już po wszystkim. Zamrażarka pęka w szwach:)
Nasze maleństwo ma za sobą pierwszy deserek. Ale wcinała:)
Miłego dnia kobietki.

Hej :)

Po Świętach więc czas wrócic do codziennosci a co za tym idzie starankowych zmagan. U mnie coś dziwnego sie dzieje, cykl dlugi jak zykle, bez skoku tempki jak zwykle, ale od 2 dni plamię, dziś już trochę bardziej, i nie wiem co się dzieje, bo niby takie krwawienie nie poprzedzone skokiem tempki a co za tym idzie owulacja, traktuje sie jako srodcykliczne, a nie jako okres, a dzis jeszcze jakos dziwnie tempka niesmialo idzie do gory :eek: I wyczytalam ze niby takie krwawienie ktore nie jest @ jest rownoznaczne z owulacja mniej wiecej w tym czasie ( stad przypadki ze ktos zaszedl podczas "okresu") i tak mysle ze jesli tempka dalej sie bedzie piela do gory to moze jakis cud sie wydarzy bo staranka byly pierwszego dnia tego dziwnego plamienia... Wrr, nie wiem co mam myslec, nie chce sobie nadziei robic. Moze to wszystko przez to ze fatalnie sie czuje ostatnio, wczoraj caly dzien w lozku przelezalam bo mi sily odebralo, a w nocy wymiotowałam choc nie wiem po czym bo Mój jadl to samo i nic. I tez nie wiem, bo skoro to nie jest @ to ona dopiero bedzie za jakies dwa tyg. jesli teraz dopiero by byla owulka? Moze ktoraś z Was sie bardziej w tym orientuje...

Ale na razie nie schizuje, w sumie sie troche ciesze ze przyszlo jakies krwawienie bez ingerencji lekami tylko chcialabym wiedziec czy to @. A poza tym czekaja mnie 3 mega stresujace dni bo sie zapisalam na nocki na inwentaryzacje i strasznie sie boje ze cos zle zrobie itd ;( I ze padne ze zmeczenia ;)

A co tam u Was po Świętach, jakies fajne plany sylwestrowe? :-) Buziaki!

reklama
Akeake a ty bylas u jakiegos lekarza ? Jestes pod stala kontrola czy tak sie sama borykasz z tymi swoimi dlugimi cyklami? U ciebie to ciezko cos stwierdzic bo jak nie masz normalnych okresow, ani wyraznych wzrostow temperatury to nie wiadomo w jakim momencie cyklu sie znajdujesz. Wspolczuje bo to najgorsze jak nie wiesz co i jak

Do góry