reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ale widzisz - wiedziałam że coś z tą temperaturą mi dzwoniło tylko nie wiedziałam gdzie :-)

teraz mi strasznie zimno - jedynej w całym domu aż całą dygoczę ale mam 36,5 stop. więc ok.

i zgaga mnie zaczyna meczyć... nie wiem po czym...
hm... moze po obiedzie po surówce z kapusty, marchewki, cebuli i pieprzu.
ło matko... czy ja mogę coś zjeść żeby nie mieć zgagi....

reklama
ale widzisz - wiedziałam że coś z tą temperaturą mi dzwoniło tylko nie wiedziałam gdzie :-)

teraz mi strasznie zimno - jedynej w całym domu aż całą dygoczę ale mam 36,5 stop. więc ok.

i zgaga mnie zaczyna meczyć... nie wiem po czym...
hm... moze po obiedzie po surówce z kapusty, marchewki, cebuli i pieprzu.
ło matko... czy ja mogę coś zjeść żeby nie mieć zgagi....

nie. migdaly jedz - powinno ulzyc.

witam was kochane kobietki, chcialam sie pochwalic, dwa tesciki pozytywne, wyglada na to ze sie udalo, mam na
dzieje ze wszystko bedzie dobrze, bardzo sie ciesze ale z drugiej strony tez boje nie wierzylam ze przy mojej wadze sie uda ale Bozia pomogla, nie wiem czy mnie lekarz z gabinetu nie wygoni jak mnie zobaczy. pisze tak pozno bo z wrazenia nie moge spac to dzeki wam dziewczyny sie udalo dobrze ze was tutaj znalazlam czytajac wasze posty dodaliscie mi

dodalyscie mi otuchy i wiary ze duze kobietki tez moga miec dzidziusie tylko nie wiem czy az takie duze jak ja ale stalo sie i najwazniejsze zeby teraz wszystko bylo ok dzieki dziewczyny naprawde ciesze sie ze was mam

Załączniki

• 20121214_084437.jpg
    20121214_084437.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 58
agusia wielkie gratulacje!!!! Teraz pozytywne myslenie to podstawa, takze trzymaj sie i informuj nas na bierzaco co u was.

dzien dobry wszystkim:-D
robie dzisiaj drugie podejscie po zakupy sukienki albo czegos innego, jeszcze dzisiaj mam impreze u przyszlego szfagra mego meza wiec moze cos kupie sobie.
Milego dnia

I ja się witam weekendowo
Dzis idę na imprezkę, ech te jedzonko....:-D

Agusia - suuuuuuuper, gratulacje, pisz częściej i dawaj znać co u Ciebie.

Martuś odzyskałaś posadę:tak:

I ja się witam ;)

Agusia Gratulacje dwóch kreseczek ;) U mnie jeden lekarz miał problem z tym, że wyglądam w miarę normalnie a ważę tonę :D Także głowa do góry :) Aż mi przypomniałaś, jak sama testowałam, a tu już bliżej końca niż dalej :p:szok:

Marta No w końcu się rehabilitujesz :p Weź mnie ze sobą na zakupy i oddaj mi swoją energię, bo we mniej jej brak, a możenie tyle energii co siły, żeby chodzić po tych sklepach :/ Także udanych łowów ;)

Redusia Udanej imprezy ;)

Witam wszystkich :-) piszę po raz pierwszy ale czytam Was już jakiś czas...zżyłam się już z wami tak bardzo że rozpoczynam dzień od zerkania czy u was wszystko dobrze, co u której się wydażyło, kibicuję wszystkim i trzymam kciuki za wszystkie :) ja tez jestem starająca się, puszysta i trochę już nie w wieku ;-) ale mam wiarę że się uda i pragnę bardzo. Moze słyszałyście to już nie raz ale naprawdę dajecie tyle siły i wasza obecność jest super ważna dla takich początkujących jak ja :) miłego dnia wszystkim i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :zawstydzona/y:

reklama
Witam sie i ja:)
Agusia moje gratulacje!!!
Marghe73 witamy!
Ja wczoraj umierałam z bólu... nerka znowu dała znać, że jest nienormalna. Małej się chyba udzieliło moje złe samopoczucie i też marudna była. Jak o 19.30 wmęczyła 50 ml mleka to o 6 ją budziłam, bo coś za długo mi się wydawało to jej spanie. i potem do 9 pospałyśmy. Mój A kupił mi prochy i już się naszprycowałam więc ciut lepiej jest. Ale drugi dzień sama z dziećmi... więc jest co robić:)
za oknami mokro- najpierw napada a potem błoto robi.
Spokojnej soboty:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry