reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Czytalam ten wpis ale kobieta pojechala:no:

ja ci powiem ze mnie to nie obchodzic co ona sobie mysli... owszem czesto choruje ale taka juz moja uroda na zime zawsze choruje czesto i gesto a co do szpitali to mi zostalo po stracie dziecka gdzie lekarz mnie przez 4 dni odsylal do domu mimo ze mu mowilam ze nie czuje ruchow nawet glupiego usg nie zrobil.... teraz sie panicznie boje lekarzy ze cos zlego sie dzieje a mnie znowu odesla... ale jej nie musze sie tlumaczyc

Pam wcale ci sie nie dziwie lekarze wpadaja w rutyne, sa niedouczeni a uwarzaja sie za bogow, oczywiscie nie wszyscy. Teraz na dniach wybuchla u mnie w miescie afera bo zmarlo 1,5 roczne dziecko, rodzice trzy razy jezdzili na ip bo dziecko zrobilo sie apatyczne, osowiale, przelewalo sie przez rece a lekarze caly czas bagatelizowali objawy i nie zrobili mu nawet morfologii, potem doszedl niedowlad raczki i okazalo sie ze dziecko ma ostra bialaczke limfatyczna w przeniegu ktorej doszlo do udaru z tad niedowlad i za trzecim razem jak rodzice tego dzieciaczka przywiezli to ojciec zrobil karczemna awanture i powiedzial ze sie nie ruszy dopoki nie zrobia mu badan lekarz wezwal policje ale okazalo sie ze dziecko jest w ciezkim stanie, zyl jeszcze tydzien czy dwa i w tamtym tygodniu zmarl. Jak tu ufac lekarzom???

daj linka, gdzie babka taki geniusz od diagnozy na odleglosc?

Marcia, czytalam o tym. Chlopczyk 13 miesiecy, z tym ze podobno raz go przywiezli z podejrzenim uszkodzenia raczki, innym razem z jakas *******a, a dopiero za 3 razem byl powazny stan.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry