reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć dziewczyny :) witam się wieczornie :-)
Madzialenka
gratuluję cudnego Bartosza, niech rośnie zdrowo, piękny chłopak.
Pam
trzymam krzciuki coby to coś szybko wyleczyć, kurcze skąd takie coś może się pojawić nie bardzo rozumiem. A może to ma związek z tym implantem? Mam nadzieję, że szybciutko da się to coś wyleczyć i w końcu bóle ustąpią.

reklama
Marcia dziekuje

Alfa tez tak mysle... hormony z implanta zle dzialaja na mnie... albo za duzo... eh mam nadzieje ze bedzie dobrze

teraz tak mnie brzuch boli ze tylko lerzec moge... do tego slabo mi po antybiotykach bo naprawde mocne...

A ja Was zaskoczę :p BO jestem już u siebie ;) Pozwolili mi dzisiaj wyjść i zrobię co mogę, żeby tam nie wrócić :/

Nie mogłam nadrobić wszystkiego, bo już patrzę jednym okiem :p

Nie zawiadomiłam Was, bo pisałam z kompa w domu rodzinnym i nie mogłam znaleźć żadnego odnośnika do naszego wątku, a trochę się stresowałam tym wszystkim :/ Dlatego dzięki Marta87 za przekazania wiadomości ;) Znaczy jest dobrze, że ciśnienie stanęło w miejscu- najniższe nie jest, ale dramatu nie ma jeszcze no i na całe szczęście skurcze minęły.... Jutro wizyta u endo a później już tylko leżenie bo inaczej niedługo młoda będzie :/ Znaczy ogólnie jest dobrze ale bez szału- młoda ok ja się sypię po całości :p

Odpiszę jutro mam nadzieję, że dam radę :p

Dobranoc ;)

I ja witam!
U nas też -12:( buuuu... już palę w piecu na okrągło, bo z mojego domostwa to tylko ja - mimo nadmiaru tłuszczu- mam problem z zimnem. Normalnie marzne jakbym anemię znowu miała. Moje dzieci już na pełnych obrotach... z tym, że jedno idzie do szkoły i chwilę odpocznę od jego gadania:)
miłego dnia dziewczynki.

Witam się piątkowo

Indziorka - super, że juz jesteś, trzymam kciuki, za spokojną końcówkę
Pam - teraz najważniejsze leczenie i oby było lepiej i faktycznie oby beta była negatywna, bo niezdrowe to wszystko dla dzidziusia by było

Ostatnia edycja:
Pam, bidulo... Wyglada ze za dlugo nie chcialas dupy lekarzom zawracac i zalatwilas sie na cacy, ale miejmy nadzieje ze te antybiotyki pogonia dziadostwo. Jak to bakteryjne, to wyleczalne, wiec spokojnie.
Indziorka, dobrze ze wrocilas... Trzymaj malucha krotko, niech nie fika bo ma jeszcze czas.
Marcia, u mnie tez nie byl, skoncentrowal sie na Karolu - kilka ksiazeczek "Koszmarnego Karolka", kula z muzyka i odglosami zwierzat, malutki stol monterski z wiertarka, szlifierka i imadlem + tasma miernicza, gadajaca krowka z Vtecha (genialna, polecam) i laptop. Serie "Koszmarnego Karolka" chce Karolowi skompletowac powoli, reszta zabawek - spokojnie, nie obrabowalam banku - top zestaw kupiony na ebay'u za kilkanascie funtow. Uzywane, ale w swietnym stanie. I w sumie takimi sie poslugujemy zazwyczaj - dziecko sie pobawi i znudzi, a mozna polowac na fajne zabawki za niewielka kase i dzieki temu Karol ma ich naprawde duzo.

Jade do GP dzis - mam dosc tej reki.

reklama
Do góry