reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam się

Marta - super wieści, a Córcia faktycznie nadrobiła.
Marcia - Ty nasz miszczu - oby tak dalej ładnie spadało !!
Super, że z Indziorką wszystko oki, trzymam kciuki za jutrzejszy wypis &&&

Ja dziś jakaś leniwa jestem, nic mi się nie chce a tyle do roboty...

reklama
Siedze u lekarza czekam moze mi powie czemu sie tak mecze... w tym momecie czuje sie jakbym miala zygnac sniadanie I to co zjadlam wczoraj....bleee

cześć

melduje sie jako MAMUSIA
:-D

ja czuje sie dobrze dzidzi tez, maly ładnie spi w nocy,budzi co sie co 4 lub 5 godzin na papu, nie karmie piersia tylko odciagam sobie bo maly nie umie chwycic cyca, ale szczerze tak mi wygodniej:-)

co do porodu- wody odeszly mi o 5 rano, o 7 bylam w szpitalu bo musialam jeszcze sie wykapac,wygolic,umyc wloski i na spokojnie pojechalismy do szpitala. skurcze lekkie zaczely sie od 9 o 12/13 to byly takie ze myslalam ze na dupe nie siade, oczywiscie maz byl zemna caly czas:-D o 16 chyba z groszami pojechalam an sale porodowa a o 17.20 urodzil sie Bartosz:-) poród odbyl sie z pomoca próżnociągu bo maly sie zaklinowal, noi musieli nacinac. ale przezycia tyle ze odechcialo mi si e drugiego. moze mi przejdzie:-D heh mężuś przecinal pępowinke, taki dumny byl ze szok, dzien w dzien byl umnie od rana do samej nocy. 27 urodzilam a 30 bylam juz w domku.

12 grudnia jedziemy na kontrole słuchu, wszyscy jada co 30 poszli do domku. Byla juz położna umnie, pediatra i jak maly skonczy 6 tygodni to 1 szczepienie bedzie mial. żółtaczki niemial. ale zaszczepimy przeciw typu B.

co jeszcze, moje ma tylko usta, reszta to caly tata, doslownie kropla w krople, nawet te same odruchy maja hehehe:-D

a to moj synuś i dumny tatuś :-)

Załączniki

• DSC08886.jpg
    DSC08886.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08892.jpg
    DSC08892.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC08894.jpg
    DSC08894.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC08905.jpg
    DSC08905.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC08918.jpg
    DSC08918.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC08920.jpg
    DSC08920.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08915.jpg
    DSC08915.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 70
Gratki kochana, ja juz widzialam na fejsie:) Slodki Bartus:) Ucaluj go od cioci Izy i Zuzi:)Dziewczyny, w ciagu najblizszych 2 tygodni bede miala internet!!!! Jupi:)

Madzialenka - ale słodki pulpecik i faktycznie cały Tata. Byłaś strasznie dzielna z tym porodem, ach masz już za sobą. A jak tam waga? Optymistycznie? Jeszcze raz gratuluję Synusia :tak:

Ainhoa - to super, częściej będziesz do nas zaglądać

Pam - trzymaj się tam i daj znać jak po wizycie i co Ci powiedział

Ostatnia edycja:
chłopak jak marzenie :-D śliczności .... marcie - chcesz chłopaka ? napatrz się :-D

mi dzisiaj fabian się rozchorował. pierwszy raz od około 3 lat. niestety znowu krtań i gorączka. dzieciak wcale nie mówi tylko szepcze i jeszcze ten charchot bo biedak nie może odszczeknąć (typowy kaszel przy krtani) bo go tak boli.
na 18 do lekarza ... mam nadzieje, ze ja się czymś nie zaraze.

reklama
Do góry