reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
Napisalam wam i mi wcielo. Lekarza stwierdzil pelvic inflammatory disorder . Puchniecie jajowodow jajnikow I macicy. Nawet leczone moze doprowadzic do nieplodnosci... robia tez bete bo na tescie cos wyszlo. Jesli ciaza to odrazu usg monitorowanie pid bo moze doprowadzic do poronienia a w pozniejszej ciazy nawet udusic dziecko. Jesli nie ciaza to bedziemy leczyc. Juz biore antybiotyki....
pam_x_pam
Fanka BB :)
Ogolnie po moich bolach opisie i polozeniu, po zbadaniu mnie dowcipnie( merdala tymi palcami) jakas kamerke mi tam wsadzila co powiekszalo (ale nie usg) i po wynikach wymazow i krwii co mialam robione niedawno.
Ogolnie do wyleczenia jest. Ale lekarz powiedzial ze skoro mam juz takie bole dwa miesiace podczas sexu a teraz od tygdonia naweet bez i przy kazdym ruchu boli to jest juz bardzo zle. Jesli po tych antybiotykach dlaej beda bule wysle mnie na usg i potem na laparoskopie....
Jesli jestem w ciazy bede lezec w szpitalu do wyleczenia, beda monitorowac dziecko i podawac antybiotyki....
Strasznie sie boje strasznie... nawet nie chce tej ciazy bo boje sie ze poronie albo ze przez antybiotyki dziecko bedzie chore... boje sie tez ze mi sie jajowody zrosna... czemu ja? naprawde... eh wyklinam ze szybciej z tymi bolami nie poszlam...
Ogolnie do wyleczenia jest. Ale lekarz powiedzial ze skoro mam juz takie bole dwa miesiace podczas sexu a teraz od tygdonia naweet bez i przy kazdym ruchu boli to jest juz bardzo zle. Jesli po tych antybiotykach dlaej beda bule wysle mnie na usg i potem na laparoskopie....
Jesli jestem w ciazy bede lezec w szpitalu do wyleczenia, beda monitorowac dziecko i podawac antybiotyki....
Strasznie sie boje strasznie... nawet nie chce tej ciazy bo boje sie ze poronie albo ze przez antybiotyki dziecko bedzie chore... boje sie tez ze mi sie jajowody zrosna... czemu ja? naprawde... eh wyklinam ze szybciej z tymi bolami nie poszlam...
reklama
Podziel się: