reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ewelina zeby to sie dalo napatrzec na cudze dzieci i juz masz swoje. A tu niestety wiesz ile to zachodu, wyrzeczen i cierpien. Zrob zdjecie brzuchola bo jestem ciekawa:-)

reklama
Dziewczyny! Jesli uzywacie pieluszek Huggies, to zrobcie zapasy - od wiosny Kimberly-Clark znika z Europy. Zamykaja fabryke w Barton i Kluczach, zostaja tylko we Wloszech.

Napisalam wam i mi wcielo. Lekarza stwierdzil pelvic inflammatory disorder . Puchniecie jajowodow jajnikow I macicy. Nawet leczone moze doprowadzic do nieplodnosci... robia tez bete bo na tescie cos wyszlo. Jesli ciaza to odrazu usg monitorowanie pid bo moze doprowadzic do poronienia a w pozniejszej ciazy nawet udusic dziecko. Jesli nie ciaza to bedziemy leczyc. Juz biore antybiotyki....

Ogolnie po moich bolach opisie i polozeniu, po zbadaniu mnie dowcipnie( merdala tymi palcami) jakas kamerke mi tam wsadzila co powiekszalo (ale nie usg) i po wynikach wymazow i krwii co mialam robione niedawno.

Ogolnie do wyleczenia jest. Ale lekarz powiedzial ze skoro mam juz takie bole dwa miesiace podczas sexu a teraz od tygdonia naweet bez i przy kazdym ruchu boli to jest juz bardzo zle. Jesli po tych antybiotykach dlaej beda bule wysle mnie na usg i potem na laparoskopie....

Jesli jestem w ciazy bede lezec w szpitalu do wyleczenia, beda monitorowac dziecko i podawac antybiotyki....

Strasznie sie boje strasznie... nawet nie chce tej ciazy bo boje sie ze poronie albo ze przez antybiotyki dziecko bedzie chore... boje sie tez ze mi sie jajowody zrosna... czemu ja? naprawde... eh wyklinam ze szybciej z tymi bolami nie poszlam...

Kalczku bardzo czesto przyczynia sie do tego klamydia ale ja nie mialam nigdy i miesiac temu mialam robione wymazy i nie mialam nic. takze zawirowania hormonale moga sie przyczynic u mnie chyba to...

reklama
Do góry