reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Fasolka Jak mój Brutus:p To prawda, że to "głupie" psy, ale takie kochane ;) i da się wyćwiczyć go trochę, tylko trzeba ogrom czasu i cierpliwości;) Bo wszystko traktują jak zabawę :D

Kłaczek Relację zdaje na bieżąco :D przed chwilą był telefon to siedzi w naszej ulubionej restauracji i wcina obiado- śniadanie :p i czeka na wyniki ;) Także dał radę przeżyć, chociaż raz widziałam jakie miny ma przy pobieraniu krwi, to myślałam, że się skończę :D Starał być się męski przy mnie, ale dzięki temu jeszcze bardziej komicznie to wychodziło :D

reklama
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa :-D

Mój to umiera przy katarze, ale jak ma coś powaznego to niczym go nie zaciągnę do lekarza, wyniki już robi pół roku, tak bardzo lubi pobieranie krwi, że ucieka gdzie pieprz rośnie :-)

A! I zapomniałabym Indziorko - piękny wózio !

Pam powodzenia w zaliczeniach.
fasolka śliczny labrador i nie zgodzę sie ze to głupie psy bo są bardzo milusinskie.
ja zaliczylam dzisiaj laboratorium, potem silownie( odwalilam numer bo na czczo pojechałam i patrzyłam żeby gdzieś nie zjechać z tej bieżni ) i biorę sie za obiad dla dziecia bo zaraz ze szkoły przybędzie. Wyniki jutro!
A gdzie to nasza Ewelinka?

Labradory zdecydowanie nie sa glupie, ale podobnie jak goldeny sa psami bardzo aktywnymi i wymagajacymi zajecia 24h/d - w przeciwnym wypadku moga rozrabiac.

Dzieki tak to biszkoptowy labek suczka:-p ale nie zgodze sie ze to głupie psy moim zdaniem bardzo madre tylko trzeba wyszkolic nasza bardzo szybko nauczyła sie komend wszelakich,fakt ze kochaja zabawe sa bardzo radosne ale taka ich własnie jest natura bardzo przyjazne dla ludzi sa a dzieci poprostu kochaja :-) i ona była terapełtka po stracie rok temu:-)
a to jak była malenka:-p

DSC00539.JPG

Dlatego "głupie" dałam w zawiasach :p Może złego słowa użyłam ;) To nie miało ubliżyć w żaden sposób psu, bo według mnie wszystkie są mądre ;) Nasz domowy miał głupią tendencję- był strasznie ufny co do ludzi, a że był to pies z rodowodem to został nam skradziony :/

Kłaczek Sama bym na jakieś jedzonko poszła :p Chociaż po ostatnich rewolucjach żołądkowych to tą przyjemność zostawię raczej na po porodzie... najlepiej jak się wszystko zagoi :D

Indziorka, sa glupie psy - mialam takiego, sprawial wrazenie kompletnego debila i takim byl w istocie. Mieszaniec ON z diabli wiedza czym, kto go zawolal to za nim szedl i na moich oczach poszedl sobie z facetem, nie dal sie odwolac, a ze facet jechal na rowerze to dogonic tez sie nie dalo. Zwlaszcza ze bylam wtedy dzieciakiem.

Indziorka fakt ze jak by sie ktos włamał to by zalizała z radosci:-p:-)

Kłaczek no musi raz dziennie isc na długi spacer sie wybiegac ,a domu szkod nam nie robi nawet jak czasami sama zostaje jedynie na moja sofe sie ładuje na ktora ma zakaz:-pi musze ja odkłaczac jak wracam bo pełno kłakow na niej a ze naroznik czekoladowy to :wściekła/y::-p

reklama
psy sa madre ale czasem poporstu sa przesmieszne zwlaszcza labradory one chca zrobic wszystko tak zeby czlowiek sie cieszyl z nich i moj wlasnie wtedy glupieje :-D kilka razy wbiegla w oszklone drzwi i nie wiedziala co sie dzieje i dalej probowala... moj pies tez jest strasznie ufny kazdego by wpsocil do domu oprucz afrykan:sorry: na czarny kolor skory reaguja straszna zloscia i odrazu sie zuca do gardla... nie wiem moze to zapach? ale straszne to jest czasem az wstyd :sorry:

Klaczku sa kotki male do oddania do dobrych domow, a co do potrzebujacych to u nas jest tylko jedno Animal Rescue i chca 100euro za adopcje zwierzaka (bez szczepien itp) wiec wybaczcie ale to troche duzo.... oczywiscie jakas dotacje bym im dala czy karme kupila ale nie dam 100euro za dachowca... wiem ze moze to zle brzmi ale dla mnie to jest lekkie przegiecie...

Do góry