reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
2012-04-22 20.02.38(1) - Kopia.jpg a to moja sunia Diana

Witam zimowo:-p;-)

Kłaczek jak Rajmund pogon chłopa do lekarza bo to nie zarty ,no i witam w klubie moja tez koncertowała tak ze wszystkich sasiadow chyba pobudziła:no: fotki piekne Karolek wymiata a kotki cudne:-)

Marcia wsio bedzie ok łykaj prochy i dobrej mysli badz:tak:

Redusia piekny brzusio:-):-) kurcze mi sie wydaje ze ja całe lata swietlne temu w ciazy byłam a jeszcze trzy miesiace nie mineło od porodu:sorry:

Indziorka zdrowka:-)

Fasolka to labrador? ja mam u rodzicow labradora boze jakie to glupie zwierze ale jakie kochane..:-D

Klaczku ja mam tak samo, moj kupuje mi kota na swieta bo jak stwierdzil- bede miala sie kim opiekowac a na psa jestem za leniwa- i racje ma....

Marcia pies sliczny takie oczy ma super:-) trzymam kciuki &&

Redusia brzusio pierwsza klasa... piesek tez :)

ja jestem juz na etapie count down to christmas.... zostaly mi dwa tygodnie na uczelni ale wsomie juz jutro konczy sie ciezka praca bo jutro mam debate na temat self testing kits i boje sie bo nie lubie gadac przed publicznascia ale jakos to bedzie. a potem z gorki... dwa eseje napisac ale co tam.. wazne ze gadac nie trzeba :-D

reklama
Marcia, koty tez potrzebuja uwagi, tylko w inny sposob. Musza byc karmione, trzeba im sprzatac, glaskac (namolne sa), pielegnowac futra... Cala roznica ze na spacer nie trzeba i jak kota zawolasz to nie przyjdzie, tylko zarejestruje ten fakt i (jesli nie zagrzechoczesz karma) prawdopodobnie oleje). O, fajna kufa! Wyglada na niegupie, zywiutkie stworzenie!
Indziorka, czy to bylo ostatnie pozegnanie?;-) Bo wiesz... pobranie krwi itd. Mozna nie przezyc.
Redusia, normalnie gula mam - brzuszek piekny, tez chce taki! Bujanie wczoraj zaliczone.:tak:
Fasolka, biszkoptowy labek? Jestem zwolenniczka laczenia dzieci i psow w domu.
Pam, a moze poszukajcie kota "po przejsciach", takich bidow do adopcji (no, na kocieta to teraz nie sezon, ale podrosniete pewnie sa do woli) jest masa, potrzebujacych domu na gwalt, a czasem mozna wyszukac naprawde pieknego kota w typie rasy nawet. U mnie Hino i Miyuki sa z adopcji, a obie sa nieprzecietnie piekne - dlugowlose, jedna ruda, druga snieznobiala z niebieskimi oczami. Mialy po ok. 2 lata jak je przyjelam. Poza tym Twoj malz ma racje - zwierze w domu moze byc swoistym terapeuta. Gdyby nie moje ogony, przez 2 lata wracalabym do pustego mieszkania, a tego sobie nie wyobrazam.

Do góry