reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Marta Dzisiaj się poprawiłaś i ja dnia zaczynać nie musiałam :p

Kłaczek Ja się boję co mi mówić będą patrząc na mnie :/ a młoda już swój "wiek" o dwa tygodnie wyprzedza, ale tata dzidzi jest wysoki w porównaniu do mnie, więc mam nadzieję, że nie będzie źle.... Ej zaczynam panikować o poród :D

Witam :-)
Młoda wczoraj usneła o 15 obudziła sie o 20.30 na mleko i spała dalej do 5 rano:szok: :szok: ale dzis idziemy do lekarza na 15 bo młoda kicha i kaszlec zaczyna i wogole oczy ma takie szklace i czerwone:eek:...

Cześć dziewczyny, witam się czwartkowo :-)
Miedzianek gratuluję zdrowego i pięknego Bartusia niech rośnie zdrowo:-)
Marcia masz super wyniki co do rezerwy jajnikowej, gratuluję, co do tego makera to nic nie wiem, ale na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja dziś postanowiłam poleniuchować wreszcie bo cały tydzień jeżdżę, chodzę i coś załatwiam, dziś odpoczywam sobie.

elo elo :-D
ja po wczorajszej wizycie bez zmian, czyli wsjo ok.
mam się umówić z doktorkiem na usg połówkowe w drugim tygodniu stycznia. A teraz kolejne badanka i kolejna wizyta - 19.12
tylko muszę jakoś to ogarnąć bo wizyta na 14 a w ten dzień mam u fabiana w szkole jasełka...chyba na 12. muszę jeszcze młodzieży załatwić strój króla.
aniu maj będzie jak ja urodzę..... więc może jeszcze z tym majem tak się nie spieszmy co ...:-D

mi też się chce leniuchować ... pospałabym sobie jeszcze ale niestety... o 7 pobudka bo fabiana do szkoły trzeba wyszykować i zawieźć. A teraz jak zaczęłam więcej pić to w nocy praktycznie co 2-3 godz wstaje na siku.... tragedia.

Indziorka, nie ma znaczenia przy porodzie jakie dziecko dlugie, raczej jak duza glowka i ramionka. Najciezej idzie glowka, potem czujesz jak ida ramionka, a reszta to juz sama zasuwa. Nie boj zaby!

Moje dziecko dzis pospalo do 8, ale tylko dlatego ze z nami. No i wieczorem sie nazarlo kielbasy z kominka, a w nocy poprawilo flaszka, wiec glod nie obudzil.

Witam się i ja

Juz rano zaliczyłam Rossmanna, bo promocja na Pampersa jest ( nr 1 40 szt za 17 zł, i nr 2 108 szt. za 42 zł). Teraz kawka i ciasto a pogoda okropna, leje u mnie deszcz cały czas.:wściekła/y:

reklama
Witam sie popołudniowo!
Oczywiście nie ma takiej opcji zebym doczekała z tymi wynikami do 17 grudnia i zapisałam się do mojego gina w prywatnej klinice na jutro na 20.przede wszystkim maja tam najlepszy sprzęt na Podlasiu i chce zeby przyjrzał sie tej torbieli bo ta doktór na nfz to miała taki sprzet usg ze to chyba był pierwszy wypust:-) w życiu takiego starocia nie widziałam i miałam ze soba usg z przed roku i ona szukajac tej torbieli cały czas zerkała na moje usg, a po drugie moze mi cos wyjasni z tym markerem. a na nfz pojde 17 grudnia i zaniose pani doktór dobrej jakosci zdjecie z usg.
a poza tym moze mnie wcisnie wczesniej do diabetologa bo pan doktór arciszewski ma klinike ginekologiczna a jego zona po drugiej stronie ulicy ma klinike diabetologiczna to moze ze skierowaniem z kliniki ginekologicznej to przyjma mnie wczesniej

Ostatnia edycja:
Do góry