reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
witam wszystkie kobietki w ta bezsenna noc ha zreszta nie pierwsza juz z koleji:baffled: wszyscy spia a ja czytam i czytam na temat ciazy i otylosci i arytmi i chyba zaraz oszaleje, raz dobre wiadomosci raz zle i tak wkolo....i co turobic co tu myslec:-(madzialenka: gratuluje synusia niech rosnie duzy i zdrowy na pocieche dla mamusi i tatusia, a tak swoja droga to chyba ci troszke zazdroszcze

Witam się z rana :)

Ja nie mogę, nie wiem co się ze mną dzieje, niby zmęczona nie jestem, rozmawiam ze swoim i nagle film mi się urywa :/ I budzę się w nocy na siku oczywiście, mam tego dosyć:/

Agusia Najlepiej się nie przejmować, zaufać lekarzowi prowadzącemu? Ja już od dawien dawna tego wszystkiego nie czytam, bo to więcej szkody niż pożytku :/ U każdego z resztą wszystko inaczej się objawia i przechodzi to człowiek inaczej ;)

Miłego dnia kobietki ;)

reklama
Witam:)
Ja już pomału ogarniam gospodarstwo hihi. Moje maleństwo od rana sprzedaje uśmiechy więc chyba złe samopoczucie po szczepieniu minęło.
Miłego dnia.

Do góry