reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Madzialenka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby szybko poszło:tak:

KŁACZEK MARCIA ZA WYNIKI&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Ania ja ci powiem ze u nas trzecie i jak na mała patrze to zal ze juz wiecej dzieciaczkow nie bedziemy mieli ale ja to dzieciocholiczka jestem zawsze chcielismy miec duza rodzinke:-)

Witam się

Nadrobiłam zaległości

Madzialenka - trzymaj się tam i wielllllllllllllkie kciukasy &&&&&&&&&
Marcia i Kłaczek - podwójne kciuki za wyniki dobre.

Ewelinko - biedaku nasz, kurcze z tymi bólami, oby już nie wróciły.

Co do ilości dzieciaków to wam powiem ze po Patrycji mówiłam ze będzie jedynaczka i mam za swoje teraz wiele bym dała żeby miec dzidzie i guzik z petelka. Wyniki bedą moze jutro także jeszcze trochę niepewności. A ta moja koleżanka co ze mną chodzi do tej gin ma duży poziom prolaktyny i dostała leki na pól roku i zle sie strasznie po nich czuje, wymiotuje, jest jej niedobrze i wogle. Mam nadzieje ze u mnie wszystko będzie ok

Marcia ja przed ciążą też miałam bardzo wysoki poziom prolaktyny i gin dał mi taki ziołowy lek bez recepty na początek Castagnus - ale nie zdążyłam go nawet kupić w aptece bo wyszły dwie kreski :-D
Także nawet ta prolaktyna nie jest przeszkodą jak widać po mnie:tak:

od madzialenki na razie zero wieści. ciekawe co tam u niej... nie bede jej pisała bo w partych jeszcze przeszkodze ...:-D
siedze cały czas jak na szpilkach i odliczam jej godziny za godziną. już nie mogę się doczekać az napisze że już dawno po wszystkim i że to był taki mały pikuś. Trzymam za to mocno kciuki.

My już wróciliśmy :) piorę kolejną porcję ciuszków :) I czekamy razem ze swoim na ten wózek :D Bo on też już jajo zaczął znosić :p Kupiliśmy tylko torbę, klapki pod prysznic i pantofle:p Koszule to na necie zamówię, bo nie mam ochoty wyglądać jak stara babcia :/

Wiadomość od madzialenki - urodziła Bartusia o 17.30, bez znieczulenia, nacinali jej krocze i ma rozpuszczalne szwy. O 20 zabierają małego na badania i pomiary. Na razie wagi nie podawała.

reklama
Do góry