reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

hej umnie wszystko w porzadku,nadal w dwupaku,termin porodu juz w ten czwartek:-D

wczoraj odszedl mi czop,koloru bezbarwno-mlecznego i w sumie odchodzil od popoludnia az do samej chwili jak sie polozylismy spac,przerazajacy widok jak dlamnie heh.

reklama
Indziorka, gorzej - Karol jak widzi ze pstrykaja to glupie miny robi, mam problem zeby mu sensowne zdjecie zrobic i zawsze kombinuje czym go zajac zeby mi nie zrobil czegos takiego:

Najlepiej zeby nie widzial aparatu.

Alfa, mebelki, taki jak mi sie marza, to piesn przyszlosci. Poki co pomalutku kupujemy docelowe, jak trafiamy na cos w naszych mozliwosciach.

hej umnie wszystko w porzadku,nadal w dwupaku,termin porodu juz w ten czwartek:-D

wczoraj odszedl mi czop,koloru bezbarwno-mlecznego i w sumie odchodzil od popoludnia az do samej chwili jak sie polozylismy spac,przerazajacy widok jak dlamnie heh.

No to trzymamy kciuki i czekamy na wiesci:tak: :-D

Kłaczek piekne mebelki :tak:a rekodzieło cudne juz nie wspominajac o słodkim modelu:-D

Madzialenka O ja... Panikuję za Ciebie :D Jak czop odszedł to góra dwa tygodnie do porodu? tak to chyba jakoś jest? Ale u Ciebie pewnie niecały tydzień i będziesz rozpakowana:) To bezproblemowego porodu :)

Kłaczek Mina rozwala :D hmmmm.... Może coś "hammm" mu podrzucić to wtedy bez strojenia min się obejdzie? :D

kłaczek, ja fotelik 0-9 nie kupiłam tylko dostałam, w czerwcu przechodzi do kolejnej dziewczyny w rodzinie i wtedy musze kupić jakiś dla synka
zdjęcie Karola ostatnie zawaliste, widać że chłopak nie lubi paparazzi
madzialenka1988, zazdroszczę ci, że to już, chciałabym być na twoim miejscu
dzisiaj syncio mocno napiera mi główką na pęcherz, chodze na pingwina

A to potrafi i 2 tygodnie przed porodem, nie ma paniki.;-)

Indziorka, 'haammm' nie pomoze bo sie uwali caly. On nawet chlebem potrafi sie wymazac.:-D Robie zwykle kilkanascie zdjec i wybieram najmozliwsze.
Anajo, jasnosc. Kurcze, zeby nie koszt wysylki opiewajacy pewnie na wartosc nowego fotelika, to bym Ci nasz 0-13 wyslala bo nam juz po nic...

Kłaczek To, że dzieci potrafią się po łokcie w piętce z chleba ubabrać to już bardzo dobrze wiem :D A powiem Ci, że od tego przymusu leżenia (którego w średnim stopniu przestrzegam) zaczynam depresję mieć, ale znowu jak na za dużo sobie pozwolę (np za długi spacer) to później cierpię... Ech.... Już niedługo :) I łóżeczko w końcu mam :) A jeszcze dzisiaj tak w biurko wyrżnęłam głową, że olaboga :p Guz taki się zrobił, że brak słów:p Nie wiem jak w nocy będę spała :D

Indziorka, lez jak kazali, a na depreche najlepsze sa... zakupy! Przeciez nasz punkt G jest na koncu slowa shopping! Ja bym kupowala *******ki dla dziecka na Allegro.

Anajo, staramy sie, ale mamy drugi fotelik do 13kg, ktorego nie montowalismy ze wzgl. na ISOFIX - nie chcialo nam sie pruc tapicerki na ten krotki czas. Jak sie dorobimy, to od 0-13 zajmie maluchowi pare miesiecy, wiec warto sie bedzie pobawic z montazem zaczepow. Ten fotelik i tak mamy wolny.

reklama
Kłaczek Zakupy poprawiają mi humor mega :D Tylko teraz staram się skompletować torbę dla siebie, bo dla dzidzi jest w sumie chyba już wszystko :p No a zakupy dla mnie(w sensie, że ja sobie coś mam kupić ;) to męczarnia... Brzuch mi się nie chce w nic zmieścić :D Pierwszy raz odkąd mi piersi urosły mam problem żeby znaleźć coś co na brzuch pasuje, a nie, że cycki wszystko blokują :D

Do góry