reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kłaczek Jaki Twój model zadowolony ;) Kredensik też fajny, właśnie pod te elementy drewniane w kanapie dobrać kolorem mebelki i bajka :) kurcze.... Fajnie masz, że na ebay'u tanio rzeczy można nabyć, bo wiesz za transport do Polski to wychodzą wielkie pieniądze :/ jak zobaczyłam tą szafę sosnową za 13 Ł to szok w ogóle ;)

reklama
Ja doszłam do wniosku z jednak jutro nie pojadę na badania bo dopiero dzisiaj mi sie okres rozkręca ze zaczyna lecieć i takiego plamienia nie liczy sie jako 1 dc tylko zalicza sie do poprzedniego cyklu także pojadę we wtorek albo środę. Tak se myśle ze te przeboje to przez ten progesteron . I z upojnej rocznicowej nocy nici:no:

Indziorka, ta szafa (narozna z reszta) poszla finalnie za 31 funtow, ale to tez nie wielki poieniadz, jak na meble z litego drewna. Tyle ze to uzywka oczywiscie. Pomalutku - na razie jestesmy wypluci z kasy po ostatnich szalenstwach, musze cos zarobic.
Model... Hmm.. on ma juz czasami dosc tego pstrykania zdjec, zwlaszcza ze on sie kreci i robie kilkanascie zeby wybrac jedno.
Teraz lazi mi i powtarza "buta, buta, buta..." - zalapal chyba na dobre. :-D

Witam się i ja :)

Mój ma jeszcze wolne, więc pospaliśmy razem długo- lubię z nim spać :p (jak nie wstaje rano do pracy;)

Kłaczek Widzę, że Twój Karolek ma to samo co siostrzeniec, jak już widzi aparat to oczy mruży :D Ona ma już więcej zdjęć zrobionych niż ja przez całe życie :D a co w jego języku znaczy buta? :p A co do mebelków- oczywiście na spokojnie :) Ja mam teraz jakieś loty na kupowanie mebli, ale nie ma nawet gdzie tego wstawić, więc tylko to mnie powstrzymuje :D bo ogólnie apetytu brak, więc bez jedzenia dałabym sobie radę świetnie :p

Marcia To przynajmniej wiesz kiedy masz te badania zrobić ;) Wiesz że @ przyjdzie i zniknie i będziesz mogła sobie noc rocznicową odbić z nawiązką ;)

Miłego dnia ;)

Cześć dziewczyny:)
Znów mam kilka stron do poczytania. Miłego dnia i całego tygodnia Wam życzę. Mój M. w pracy więc znów mogę troszkę ponetować i poczytać co tam u Was.
Kłaczek super te Twoje mebelki, też bardzo mi się podobają.
Indziorka ja też lubię jak mój M. może dłużej pospać w weekend tak do 8-j max bo już robi nam pobudkę a na tygodniu jak ma pierwszą zmianę pobudka już przed 5-tą :szok: Leniu**** póki możesz bo już niedługo jak urodzi się maleństwo ze spaniem nie będzie tak łatwo.
Dzewelajna co tam u Ciebie? jak te ciągnięcia i bóle podbrzusza ustały?
Ja dziś popołudniu mam wizytę u lekarki na NFZ tzn. bez usg tylko pewnie dalsze zwolnienie lekarskie i kolejne badania, ciekawe jakie tym razem.

reklama
Do góry