reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry!
Jak zapewne widac na suwaczku 12 lat minęło jak jeden dzień.....:-D
Mój mąż nigdy nie pamięta o rocznicach i urodzinach a ja mu nie przypominam, strzelam focha, a on jak widzi ze ja jestem zła to zaczyna glowkowac i wie ze o czymś zapomniał wiec wtedy leci po kwiaty. Czasami mu sie zdarzało ze pamiętał.
A u mnie dalej powiedzialabym plamienie a nie @ wczoraj nawet bez podpaski przechodzilam bo miałam swedziawke bo lapnelam w sklepie jakieś nowe alwaysy i nie zobaczyłam ze są perfumowane , dostałam uczulenia:tak:
No nie bede wam już marudzic, poleze jeszcze trochę i jadę podbijac oszoloma. W niedziele zawsze jadę na 9 jak otwierają wtedy jeszcze ludzi nie ma
To miłego dnia!

reklama
Marcia kolejnych wspólnych lat:)
Ja z moim A to dopiero 10 lat się znamy, a po ślubie 2,5 jedynie:)
Miłej niedzieli. Ja planuję wyjście z dziećmi do koleżanki, bo dziś sami jesteśmy, ale zobaczymy czy pogoda pozwoli.

Marcia wielu lat razem i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-) :-)

Moja młoda spała od19 do 5 rano :szok: :szok: :szok: 10h wreszcie sie wyspałam:-D:-D:-D znowu cos na krztałt @ do mie przylazło trzeci raz juz od 30 pazdziernika :szok::no:....

Miłej niedzieli kofane dziewczynki:-D:-D

Marcia, gratulacje przede wszystkim. Powiem Ci, ze moj tez nigdy nie pamieta. Do tego stopnia, ze kiedys w Dzien Kobiet, (ja w pracy) dzwoni do mnie i pyta czy nie wiem kto wazny w miescie umarl bo masa ludzi po ulicach z kwiatami chodzi. Ja mu ze 8 marca jest a on dalej niekumaty. :-D

U nas pogoda ze tylko w leb sobie palnac...

Witam się :)

Goście pożegnani, można weekendować ;) Ale bardzo przyjemnie było :)

Marta Wszystkiego naj :) Już ładna rocznica Wam się uzbierała ;) A co do różnicy wieku... w miłości nie jest taka istotna :p Mój jest straszy 9 lat i żyjemy dogadując się, a przecież też w sumie "gówniara" przy nim byłam jak się poznawaliśmy ;) Dużo wzajemnego zrozumienia Wam życzę i cierpliwości do siebie ;) Siły nie życzę, żebyście się nie pozabijali :D Na prawdę wszystkiego naj;)

Kłaczek Ja pogodę za oknem mam wspaniałą- miał być deszcz i słońce jak na wiosnę, a nie jesienią :p Meble rewelacja- stolik jest świetny- uwielbiam takie rzeczy, a kanapy masz rację niby się wpisują w "wiejski domek", ale mają taki jakby wiktoriański krój ;) tez mi się podobają :D

dzewelajna ja w sumie miałam często kucia i ciągnięcia na początku i jak rozmawiałam z lekarzami o tym to niby taka moja uroda, bo w badaniach i na USG zawsze było ok ;)

reklama
Indziorka, kanapy pasuja mi ogolnie kolorem, fasonem i wielkoscia. Mebelki do salonu sie dobierze pod sofy i bedzie gucio. Cos mi nawet po glowie chodzi i to przestaja byc sosnowe mebelki, a zaczyna cos bardziej fikusnego - wirazowe szklo itd. Bardziej te klimaty: Solid Wood Corner Unit | eBay

Skonczylam kac(z)orka:

Do góry