reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
marta ładnie ci brzusio rośnie:-)

no czas leci masakrycznie niby te ostatnie tyg ciazy sie ciagną a tu lipa,leca jak z bata:-D

to i ja sie pochwale moim brzusiem z wczoraj i przedwczoraj

38tydz 2dni

Załączniki

• IMAG0480.jpg
    IMAG0480.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 54
  • IMAG0481.jpg
    IMAG0481.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 52
  • IMAG0482.jpg
    IMAG0482.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 53
dzięki za miłe słowa ;)

winyl faktycznie chodzi za mną i ciągle chce się bawić :) a że biedak jest po operacji to się z nim szarpie pół dnia;P

ewelina jeśli chodzi o córcie to u mnie było tak,że od początku byłam nastawiona na chłopca. byłam pewna,że jest synuś, wszyscy dookoła mówili,że na pewno chłopak itp. na usg 2 razy wyszło,że chłopak, aż tu nagle...dziewczynka :p chyba ok 6-7 tyg. temu okazało się ,że będziemy mieli córeczkę, choć to nie jest pewne, bo lekarz nie jest w stanie na 100% stwierdzić - Mała ma bardzo spuchnięte wargi sromowe, albo jest to mały siusiak :p ale raczej dziewczynka ;) zobaczymy przy porodzie;) zaraz zaczynam robić mega zakupy...wózek, łóżeczko, materac, przewijak i może wanienkę uda mi się kupić...i pewnie ze 2000zł pójdzie...straszne...ale póki jest kasa to stwierdziliśmy,że trzeba to kupić , bo zaraz na coś innego się wyda i będzie problem...

madzialenka mega wypasiony brzuchol:-D super wygladacie dziewczyny.
a ja po masazu, pani zrobila mi masaz calego ciala od czubków palcow po czubek głowy i czuje sie super, plecy mnie przestaly bolec:-)

Dziewczyny piekne brzusie macie:-) :-) :-) az mi sie troche zal zrobiło ze ja juz nigdy takiego ciazowego brzuszka nie bede miała:-( ale coz warsztat juz zamkniety:-p:-D .
Dzis znowu robiłam porzadek w szwce małej jak ona podrosła :szok: znowu kilka rzeczy do odłozenia juz cała reklamowe uzbierałam za małych:-p ale w niedziele kuzynka przyjezdza a niedługo rodzi tz na połowe grudnia ma termin to w spadku dostanie :-) . Słonko za oknem a ja siedze w domu i czekam na kuriera zamiast na spacerek isc:crazy:

Marta - ale Ty szalejesz, siłownia , masaż, ech - będziesz taka chudzinka, że Cię nie poznamy :-D

Madzia - ale fajoski masz brzuszek i wydaje mi się, że w tej bluzeczce w paski jest dużo niżej.

Gdzie Wy macie te kg dziewczyny?:szok:

Och, ja tak bardzo chciałam mieć córkę, głównie dla mojego N ( bo ma 2 synów z pierwszego związku) i marzył o córce. I chyba sobie wmówiłam :-D:szok:,bo wszystkie usg i 3D wskazują, że pipka, ale jakby mi powiedzieli teraz, że synuś, to bym chyba zawału dostała, bo zakupy już wszystkie na córcie, może kocyki i pościele uniwersalne, ale ciuszki to typowe róże i fiolety:happy:

Redusis jeszcze do laski chudziutkiej to mi daleko:-D A ty cy , wrzucaj swojego brzusia żebyśmy mogły i ciebie komplementami zarzucić :-D A córki są fajne i tyle ale jak już mam córcie to bym chciała synusia

mmmm taki masaż by mi się przydał ..... rozmarzyłam się :-D

madzalenka co do twojego brzusia toż to przecudny brzuchol :-) mi sie wydaje ze jeszcze sie nie opuscił ....

reklama
Do góry