reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

alfa dzięki za odpowiedz, ja sie boję tego obciązenia glukozą ale mam nadzieje że nie wyjdzie strasznie zła. Wogle zamierzam walczyć z tym podwyzszonym cukrem za pomoca dziety i ruchu. od poniedziałku pomaszeruje grzecznie na siłownię w koncu. w tym tygodniu nie moge bo mam gości ze Szwecji to tak glupio powiedziec to wy sobie siedźcie a ja skoczę na siłkę. No i oczywiście odwyk od słodyczy. Zobaczymy co mi wyjdzie. Wogle to sie denerwuje bo biore ta betadine i pierwsze badania mam zacząc robić ok 7 dni po peak-u jak juz nie bedzie śluzu płodnego tylko że ja teoretycznie jestem przed owulacją 2 dni a nie ma żadnego śluzu:szok: i zastanawiam sie czy ten lek nie wpływa na produkcje śluzu. Poza tym mam czopki z progesteronu które muszę brać 3 dni po peaku a ja nie mam śluzu i skąd mam wiedzieć kiedy zacząć brać leki i robić badania??? Mam nadzieje że się pojawi

reklama
Alfa ja brałam luteinę od 5go do 32 tygodnia. A w 34 miałam podany zastrzyk na płucka bo byłam w ciąży zagrożonej. Tak więc to kwestia indywidualna, lekarz sam zadecyduje do kiedy.

Melduje sie i ja z okazji poniedzialku. Lap dalej swiruje, wiec odczuwam gleboka niechec do wspolpracy z nim. Karol opanowal wstawanie przy wszystkim co daje jakiekolwiek oparcie, wiec ostatnimi czasy gdzie stane to mam "kule u nogi" - zabawne ale i troche klopotliwe bo stoi dosc niepewnie i musze na niego uwazac, kiedy trzyma sie mojej nogi, a jesli stoi przy meblach, przewaznie trzeba leciec "ratowac" dziada nim wyliczy lepetyna o podloge.
Poza tym pracuje twardo, a wplywajace na konto funciki dodaja mi motywacji - jak do tej pory co xarobie to wydaje na zabawki malemu, ale poki co jeszcze przez salon da sie przejsc, wiec... :-)

Witam się:)

Kłaczku wiem o co chodzi z kulą u nogi :D za dużo młodszego rodzeństwa mam :p i to w sumie dużo młodszego :p ale jaka radość dziecka z tego jest- jakby najwyższy szczyt świata zdobyło i się szczerzy do Ciebie takie szczerbate :D Tylko rzeczywiście Ty się ruszyć boisz :p za chwilę to już sam będzie śmigał tak, że brak słów:p a zabawki są potrzebne przecież :D

Miłego dnia wszystkim:)

Witam i ja:)
Kłaczku, jeśli można wiedzieć, to jaką pracę wykonujesz? Ja od dłuższego czasu szukam inspiracji na domowy zarobek, bo niestety na łasce zusu daleko się nie pociągnie.
Miłego dnia dziewczynki.

lenka11100.jpg Lenka ma 2 miesiące:)

reklama
Do góry