reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dziewczyny dzis jest ten dzien.... wieczorem bede rozmawiac z mim chlopem o tym implancie.... ja podjelam decyzje ze chce wyciagnac ze dam rade... tyle juz w zyciu przeszlam to czemu bym nie miala dac sobie rady ? Zobaczymy co on na to... jesli stwierdzi ze damy rade to wyciagne... jesli bedzie chcial poczekac... poczekam.... wiem ze mnie moze to urazic ale nie chce na niego naciskac... wkoncu powinna to byc nasza wspolna decyzja prawda? :-)

Moze zle sie wyrazilam... chodzi mi o to ze jesli on bedzie chcial poczekac to bedzie mi przykro... kurde nie wiem jak to napisac... nieobraze sie przeciesz i nie postawie na swoim ale chcilabym zeby to byla wspolna decyzja nawet jesli zdecydujemy sie poczekac...

Juz wiem o czym myslisz. Normalne. Powiedz mu to. My jestesmy zwykle bardziej emocjonalne, oni bardziej rozsadkowi, ale to sie da pogodzic, wrecz czasem sie przydaje. Po prostu musicie bardzo otwarcie porozmawiac. Jesli on bedzie chcial zaczekac i ma ku temu dosc wazkie argumenty, moze rozsadniej bedzie przymknac pyszcze emocjom - wiem jak sie dra, mam to samo.:-)

U nas dziś kiepski dzień... mała marudzi jak nigdy, ma problem ze spaniem...
Tyle miałam odpisać i zapomniałam co i komu:)
Lolcia u nas z kupami też jazdy były. Bo też MM podajea cyc tylko ze 4 razy do pociumkania. I po Nan pro właśnie był problem z kupaniem. Teraz jesteśmy na niemieckim mleku i jest ok.
Co do wizyt to my najpierw leczyliśmy mnie, żeby ziarenko się zrobiło i to wszystko oczywiście prywatnie, a później trafiliśmy na wspaniałego gina, który potrafił mi pomóc i przede wszystkim jest wspaniałym człowiekiem. Niestety nic za darmo nie ma więc nawet jak chodziłam 2 razy w miesiącu to płaciłam normalnie. A rodzinny u nas nie chciał nawet raz wystawić skierowania więc też po kieszeni pociągnęło.
Jednak puenta mego wywodu jest taka, że WARTO BYŁO!:)
Kochane testujące- POWODZENIA!!!!
Uciekam bo królewna znowu raban podnosi.

reklama
Witam wszystkie Panie!
Ja to chyba przejelam funkcje witajacej co rano:-)
U mnie narazie cisza, okresu brak, boli w podbrzuszu raczej tez brak jakby ucichlo wszystko bolą mnie plecy ale to akurat to moze byc wynik zwyrodnienia i dwuletniej opieki nad leżąca babcia, także zobaczymy czy to cisza przed burza. Jak dostanę okres to zapisze sie na wizytę do pani doktor do której dostałam wczoraj tel. Zajmuje sie pomaganiem parom zajsc w ciaze. Ja sie niby nie kwalfikuje jeszcze do takiej pomocy ale ona przyjmuje na NFZ tylko ze hormony i wszystkie badania trzeba robic platnie (ciekawe dlaczego) i sprawdze czy nie ma zaburzeń hormonalnych.tyle o mnie wiec tradycyjnie życzę miłego dnia:-D

Do góry