reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
u mnie ok - własnie wróciłam od stomatologa bo mi w czwartek plomba wyleciała - zaczyna się pustoszenie zębów przez groszka.

dzisiaj o 14-15 wizyta u lekarza. pewnie skierowania na badania i takie tam pogadanki więc nic ciekawego nie liczcie na ekskluzywne relacje :-D

lolcia nosz kurde jogo mać ! tylko mi wróć dzisiaj do domu to jak cie na kolanko nawinę ..... :-)

witam nową koleżankę i trzymam kciuki za pozytywne staranka :-D

marta wiąż bioderka, leż i wypoczywaj.

lolcia , trzymam za ciebie kciuki&&&

pytałaś wcześniej co do terminów przy nieregularnym@
ja miałam wg usg bo ost @ miałam 7.09 a zaszłam na początku października

tak w ogóle to nadal nie mam @ a nie karmię już prawie 2,5mc

wiem że to nie jest dział na kupię/sprzedam ale jak by któraś z was była zaintersowana to mam do sprzedania huśtawkę BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg (2682986083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o matko nadalkaale prześliczna ... kurcze, jakbym była pewna, że będize dziewczynka to bym brała ale cóż ... chłopak murowany.

cudeńko - a to, ze nie dział kupie/sprzedam to co - ja właśnie licze na wasze takie propozycje.

a jesli mogę wiedzieć tak czysto teoretycznie - czemu sprzedajesz ?

co to okresu - to nie ważne że nie karmisz .....

ja karmiłam 3 miesiące a dopiero po pół roku po cc dostałam @

bo na Igę ona nie działa, najpierw miała leżaczek w którym trzeba by ją intensywnie bujać - musi aż jej głowa podskakiwać żeby zasnęła, a hustawka jak huśtawka buju buju i na niej to nie robi wrażenia :-D no ale huśtawka jest śliczna :)
myślę że jak od początku by ją miała to by było ok.
musiałam dzisiaj zamówić nowy leżaczek bo ten nam od tego bujania się połamał :crazy:

Boże jakie teraz śliczne rzeczy są dla tych dzieciaczków ja też bym kupiła gdybym była cięzaróweczką....no ale nie jestem:no: no ale na Allegro na pewno ktos kupi.

Ewelina zakochałam sie w twojej suni...jest cudowna ja to jestem ogólnie psiara i bym zakochała twoją Doris i zacałowała na śmierć chyba a i moja Patrycja też:-)

dzięki - my też się staramy jakoś jej nie zakochac na śmierć :-) ale wycałowana, przytulana i wygłaskana jest na maksa.
w końcu to mój wymarzony członek rodziny i jedyna dziewczynka :-)

jestem po wizycie. troszkę się poddenerwowałam, troszkę załamałam.
nie potrzebnie szłam bo okazało się, ze ciąża nie potwierdzona bo nie biło serce więc zero badań, brak zwolnienia. Jedyne co mi się udało to zapisać do niego prywatnie na usg bo temu w przychodni nie wierze. No i się dowiedziałam, ze albo ja coś sobie ubzdurałam albo lekarz mi tak powiedział ale teraz usłyszałam, ze na ostatnim usg 5,8 mm to nie miał zarodek tylko pęcherzyk więc tak na prawde jeszcze może być puste jajeczko chyba.

idę dzisiaj po pracy do ogólnego po zwolnienie bo na serio z tymi mdłościami nie wyrabiam ...

tymczasem oby do czwartku (usg)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Dzewelajna <tulam>

U mnie pada pogoda paskudna i nastraja mnie na marudzenie.Niemogę się doczekac kolejnych płodnych dni zeby sie starc starc i jeszcze raz starc bo poźniej chociaż mozna mieć nadzieje, . Nawet kupilismy wiekszy samochod z myslą o ewentualnej dzidzi bo kupilismy z mysla na najblizsze 8-10 lat to bezsensu byloby kupowac teraz maly a np za rok zmieniac.

Do góry