reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

aaa to ze sie rzyga nie oznacza dziewczynki, ja bylam święcie przekonan ze bedzie córa bo heftowalam az mi żołądkiem ruszalo,pryszcze mi sie pojawialy a tu taki zonk,buźka wyladniala,ogólnie cala ja wyladnialam, pryszczy 0 i prosze siuraka mamy:-)

reklama
Hej Wam :)

Ja już w ogóle różne teorie słyszałam, że niby jak do kwaśnego ciągnie to, że chłopak a jak do słodkiego to dziewczynka- mnie ciągnie i ciągnęło cały czas do obu :D że jak idzie w biodra to dziewczynka a jak wyciąga to chłopak- mnie wyciągnęło :D z pryszczami to różnie jest, raz są raz ich nie ma :D więc ja chyba jestem niereformowalna :D

Z oknami dzisiaj walczę i lustrami w mieszkaniu i jestem w połowie czyli w tak zwanej czarnej du... pupie:) nie wiem czy dam radę dzisiaj skończyć, bo normalnie spanie zaczęło mnie tak łamać teraz, że słów brak :D

dzewelajna no mnie się wydaje, że może jednak na KTG dzisiaj Lolci dzisiaj coś takiego wyszło, że już się rozpakowana pojawi :p

Heja dziewczynki! Paulina oczywiscie nadal sie kula hahaha:) od zeszlej srody mieszkamy juz z tesciami, poki co jest sii, tesciowie najczesciej wychodza przed 8 rano, a wracaja po 22. Maja sklep spozywczy i wlasciwie w domu tylko spia. Spelniam sie teraz jako matka polka sprzatajaca, bo dom z powodu braku czasu jest z deka zaniedbany:) Zuzka rosnie, zaczyna juz sie usmiechac. Bylismy na bioderkach i wiemy tylko tyle, ze nie mamy jej klasc na lewej stronie.

Ewelina, wszystko juz w porzadku?? Bo nie jestem na czasie:(
Klaczku, jak tam, staracie sie dalej o rodzenstwo??

...bo generalnie od 5 to termin już ho ho minął 100 lat temu, ale od 21 to dopiero 7 dni jakby nie patrzeć... eh nie wiem co ma być to będzie, jak na razie wszystko pod kontrolą i jest dobrze :-:)-:)-( martusia zaraz wyjdzie ze szpitala wejdzie tu, a ja nadal w ciąży :szok::zawstydzona/y::-(

reklama
Lolcia to się Martusia zdziwi :D Może lada dzień sie zacznie, albo Jasiek chce Ci zrobić na złość, bo już chcesz go mieć :D

Ja nie skończyłam z oknami, bo płyn do szyb mi się skończył, ale kuchnia i salon ogarnięty, dwa duże lustra też i połowa w pokoju dzidzi, bo właśnie tam nastąpił koniec specyfiku :p źle wyliczyłam chyba :D tym bardziej, że miałam jeszcze w zanadrzu jakąś resztę innego płynu :D Julka kopie, już się powoli przestawiam, żeby mówić po imieniu :) Po spacerze ze swoim S śpiąca się zrobiłam :D ale muszę być twarda, bo jak idę spać przed 23 bądź przed północą, to Jula mnie budzi o 5 na siku:( a jeszcze nie mam tak, że musze ileś razy w nocy wstawać więc chcę jeszcze z tego skorzystać :D

Do góry