reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Witam dziewczynki:-) troche mnie nie było problemy z netem:wściekła/y: musze Was nadgonic ...

Indziorka gratki coreczki:-)

*Martusia * gratulacje :-D

Dzowelajna u mnie przy łozku biszkopty lezały i zanim wstałam zjadłam jednego -dwa i lepiej mi było bo inaczej bieg do łazienki był ..... a moze to dziewczynka;-)

Kłaczek zdolny Karolek ma podejscie do kobiet;-):-D

Redusia jestem juz:-)

Młoda poprzestawiała sobie noc z dniem w dzien pieknie spi a w nocy co 1,5 godziny pobudka i cyc :dry: ,młody zasmarkany:no: mam nadzieje ze młodej mi nie zarazi,u nas generalnie pogoda spacerowa słonko i ciepło dzis tylko jakos pochmurno:shocked2: ,,, a to młoda spacerowo wczoraj:-D

Zobacz załącznik 502772Zobacz załącznik 502773

reklama
Czesc dziewczyny

ja siedze jak na szpilkach dopiero 26dc wiec jeszcze nie testuje.... @ mam na 30stego.... objawy ciazowe sa ale moze sobie wmawiam... zomaczyby. biore kwas foliowy juz ponad miesiac wiec jakby co to jest.... staram sie zucic palenie idze jak krew z nosa ale ograniczylam do 1-2 dziennie... boje sie strasznie ale boje sie tez testowac.....

pam cały czas trzymam kciuki za ciebie (za ciebie marcia też) :-)

kurcze uda wam się - zobaczycie !

pamiętam jak ja tu wpadłam jak nawet jeszcze sie nie starałam bo czekałam na zielone światło od lekarza i jak dziewczyny mnie motywowały, ze już nieługo i ja będe się źle czuła i już niedługo i ja będę śpiąca. Po pierwszym fiaskowym miesiącu starań myślałam sobie dobra dobra - gadajcie sobie a ja wiem, że szanse mam kiepskie i jeszcze długa droga przede mną a tu proszę - człowiek zluzował przy drugim cyklu i hops - w końcu się doczekał.

Także dziewczynki - tak jak kiedyś mi pisano - zero stresów, zero złości, więcej luzu i radości (ale zrymowałam) skoro raz się udało zajść (nie ważne z jakim skutkiem) to drugi raz też musi się udać. nie ma innej opcji.

a ! i życzę wam takich mdłości jakiś świat nie widział :-D - wiecie ze żartuje ale dla was myślę, ze teraz na tym etapie to jak kiedyś dla mnie miłe słowa

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!
Ja niebede testowac bo juz sie pojawily plamienia takze @ zaraz bedzie na dobre. W tym cyklu sie nienastawilam ale i tak troche smutno. Musze skabinowac termometr i zaczasc mierzyc tempke to moze lepiej trafimy w owulacje. Cykle mam ksiązkowe 28 dni teraz tylko trzeba sie upewnic ze owulka wystepuje co prawda zaczelam przygode z testami owulacyjnymi ale musze nabrac wprawy w impretowaniu. Mam umowiona wizyte u lekarza ale to i tak bedzie juz po kolejnych starani bo dopiero 17 X.

PS Jak ja marze o porannych (calodziennych) mdłościach

reklama
Fasolko -Córcia jak laleczka, pięknota.

Izabelko, Marciu i Pam - na 100% się uda, tylko trzeba cierpliwości, choć o nią najtrudniej, ja też myślałam, że długo będę czekać, a tu hops i było a prognozy nie były optymistyczne ( mam tylko jeden sprawny jajnik). Dla każdej zaświeci słonko - trzeba czekać. Ja trzymam kciuki za Was i przesyłam ciążowe fluidy, obyście się zaraziły :-D

Do góry