Cześć, dziewczyny ja co prawda dopiero zamierzam sie postarać o dzidzie tylko nie wiem jakie mam szanse na poczęcie z moją wagą. Jest tu jakaś mamusia która startowała z wagą 120 kg?? Wiem że to strasznie dużo ale nie mogę schudnąć pomimo dużej dawki ruchu i w miarę zdrowego jedzenia( czasem mam ochotę na coś słodkiego). Mamy zamiar zacząć starania od grudnia ale nie wiem czy coś sie uda;(
Witam i ja w gronie puszystych mam tzn przyszłych mam, bo ja nadal w dwupaku
Byłam dziś w szpitalu na KTG ani pół skurczu a wiecie co jest najlepsze, że uprzejmy pan doktor w szpitalu zrobił mi usg z którego wyszło że Mały nie waży 2.9kg a 3.7kg a to kur.wa znowu jest różnica ale nie chodzi mi o wagę bo dobrze że rośnie z niego mały facecik a nie jakiś kurdupel tylko o to, że ten lekarz tak jak jego szpitalny poprzednik twierdzi, że data porodu może być pomylona choć już teraz za późno na jakiekolwiek ustalanie i dochodzenie, rozwarcie to mam "w kosmosie" tak powiedział pan doktor, co nie zmienia faktu że w środę jeśli nic nie ruszy samo (to będzie 14 dni po terminie) miedzy 8 a 9 rano mam być w szpitalu i działamy... ;(( Boję się...boję się ogólnie o to, że coś pójdzie nie tak, że będzie bolało dużo mocniej niż jak normalnie by się zaczęło i dreszcz mnie przechodzi na samą myśl o środzie, a łzy to same mi się cisną do oczu ;|