reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ale niewiedza nie jest fajna. Niezależnie czy zrobisz betę czy test i jak wyjdzie negatywna to i tak się rozczarujesz. Życzę aby pojawiły się 2 kreseczki, byłoby cudownie ❤️☺️

Z moją małą też nie było różowo zrobiłam test była blada kreseczka poszłam do gina było za wcześnie to poszłam gdzieś indziej i tam że coś jest ale to może być ciąża pozamaciczna i skierowanie do szpitala jak poszłam to beta była 600 po czterech dniach wzrosło do 3600 ale i tak lekarz ktory mnie wysłał do szpitala twierdził że coś tam się mu nie podoba zostałam wypisana i za tydzień kontrola ,już do niego nie poszłam tylko gdzieś indziej i tam super odrazu serducho i już zostałam, a teraz mam córeczkę

Z moją małą też nie było różowo zrobiłam test była blada kreseczka poszłam do gina było za wcześnie to poszłam gdzieś indziej i tam że coś jest ale to może być ciąża pozamaciczna i skierowanie do szpitala jak poszłam to beta była 600 po czterech dniach wzrosło do 3600 ale i tak lekarz ktory mnie wysłał do szpitala twierdził że coś tam się mu nie podoba zostałam wypisana i za tydzień kontrola ,już do niego nie poszłam tylko gdzieś indziej i tam super odrazu serducho i już zostałam, a teraz mam córeczkę
Ano właśnie.. czasami niepotrzebny zamęt robią lekarze.

Mi się skończył okres wczoraj i znów będziemy próbować. Zobaczymy 🙂

reklama
Hej dziewuchy 🙂
Wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki... Jestem przerażona 🤣 boję się że przez moją wagę coś będzie nie tak, że nie urodzi sie zdrowe, nie uda nam się przetrwać 9 miesięcy, w ogóle nie mam pojęcia co robić...

Do góry