reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
No więc tak byłam w przychodni i był pielęgniaż nie ta babka co zawsze strasznie się motał w końcu była moja kolej pokuł mnie 3 razy i nic z tego nie pobrał bo żył nie mógł wyczuć ,chciałam jeszcze na szpital podjechac ale tam do 9 tej ,więc wkurzyłam się i kupiłam dwa testy pinki jeden zrobiłam zaraz jak wróciłam i biel aż razi ,drugi na jutro rano , nie wiem czy jechać jutro do szpitala na pobranie krwi ,jest w ogóle sens ??? Doradźcie coś ,narazie jest mi bardzo przykro bo za bardzo się nakręciłam tym pęcherzykiem

No więc tak byłam w przychodni i był pielęgniaż nie ta babka co zawsze strasznie się motał w końcu była moja kolej pokuł mnie 3 razy i nic z tego nie pobrał bo żył nie mógł wyczuć ,chciałam jeszcze na szpital podjechac ale tam do 9 tej ,więc wkurzyłam się i kupiłam dwa testy pinki jeden zrobiłam zaraz jak wróciłam i biel aż razi ,drugi na jutro rano , nie wiem czy jechać jutro do szpitala na pobranie krwi ,jest w ogóle sens ??? Doradźcie coś ,narazie jest mi bardzo przykro bo za bardzo się nakręciłam tym pęcherzykiem
Te pinki późno wychodzą pozytywne. Może zrób inny test o czułości 10. Ja bym pewnie też zrobiła betę. U mnie do 21 pobierają krew w diagnostyce. Może u Ciebie też można niezależnie od pory dnia?🙂

Te pinki późno wychodzą pozytywne. Może zrób inny test o czułości 10. Ja bym pewnie też zrobiła betę. U mnie do 21 pobierają krew w diagnostyce. Może u Ciebie też można niezależnie od pory dnia?🙂
No właśnie nie bardzo to mała mieścina i oni pobierają próbki do konkretnej godziny a potem są transportowane do labolatorium ,w szpitalu też można niby dłużej niż 9 ale znowu nie dla prywatnych osób tylko szpital (pacjenci) mogą ,sprawdzam pinki i jest czułość 20 ,tylko one są wiarygodne ,jutro rano podjadę do szpitala i będę miała pewność ,trudno co mnie zbawi jeden dzień

No właśnie nie bardzo to mała mieścina i oni pobierają próbki do konkretnej godziny a potem są transportowane do labolatorium ,w szpitalu też można niby dłużej niż 9 ale znowu nie dla prywatnych osób tylko szpital (pacjenci) mogą ,sprawdzam pinki i jest czułość 20 ,tylko one są wiarygodne ,jutro rano podjadę do szpitala i będę miała pewność ,trudno co mnie zbawi jeden dzień
Na kiedy masz termin okresu?

IMG_20200805_113414.jpg
Zdjęcie tego pęcherzyka

reklama
Do góry