reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dżizes - najpierw łożysko - urwała się z księzyca :szok::-D:rofl2:
A to dobre, mogłaś jej powiedzieć, że gimnastykę artystyczną uprawiasz i skoki przez płotki !!!

Karola, ja tez przytylam w ciazy z Karolem. Rajmund powiedzial ze z tym sie nalezalo liczyc, jestem jego kobieta, matka jego dziecka i kocha mnie niezaleznie od tonazu. Tyle ze ja sie nie czuje dobrze w tym ciele i chce je zmienic na nieco mniejsze.
*martusia*, zmien polozna - to jakas debilka. Skad ona wziela ze najpierw lozysko sie rodzi? Smoka w bajce pewnie tez widziala - cokolwiek bierze to jej szkodzi.:-D

Jak myślicie - niby powinien być 6 tydzień ,......niby .... lekarz chyba zobaczy już jakiś tam zarodek nie ? podobno czasem też się zdaża już bijące serduszko.... tak bym już chciała .... :-D

Ja trafiłam do lekarza w 4t3d ciąży (22.05.2012) i było widoczne "echo zarodka" - pani gin powiedziała, żeby przyjść za 2 tygodnie (06.06.2012 r.) i serduszko już było. Poza tym z nauk przedmałżeńskich pamiętam jedno: że serduszko zaczyna bić dokładnie 21 dni po poczęciu, czyli 3 tygodnie. + zakładając 2 tygodnie od początku cyklu na owulację - to daje 5 tydzień, jak się nie mylę...

Reasumując: myślę, że serducho już będzie :D

a dzisiaj zaczynamy szkołę rodzenia...ciekawe czego tam się dowiemy ciekawego?:)

Hi, hi - a my zaczynamy w piątek ;) Bierzecie jakiś notesik na notatki? ;)

Kłaczku na szczescie ona tylko albo az zapisuje do lekarza, mierzy cisnienie i takie pierd.olki i na tym konczy sie jej praca jako poloznej. ubolewam troche ze bede sie z nia widziec ostatni raz 17.9 moze jeszcze cos ciekawego mi powie :-D:-D

wstawie Wam zdjecie z wczoraj, pozycja siedzaca wiec brzucho malo widoczny do tego zebra 3D i ciekawa jestem czy wygladam na 101kg :-p:-p
20120903363.jpg czekam na sernik i kawke z syropem malinowym i biala czekolada :-)

Ewelina GRATULUJE drugiej kreseczki :-)
Ja w przyszlym tyg bede poszukiwac swojej owulacji aby była i owocnie sie skoniczyla bo juz niezniose sama siebie jestem strasznie upierdliwa i mysle ciagle tylko o dzidziusiu straszna monotonia a sama ze soba spedzam sporo czasu i juz zaczynam sie nudzic soba :-):-D

Kłaczku na szczescie ona tylko albo az zapisuje do lekarza, mierzy cisnienie i takie pierd.olki i na tym konczy sie jej praca jako poloznej. ubolewam troche ze bede sie z nia widziec ostatni raz 17.9 moze jeszcze cos ciekawego mi powie :-D:-D

wstawie Wam zdjecie z wczoraj, pozycja siedzaca wiec brzucho malo
widoczny do tego zebra 3D i ciekawa jestem czy wygladam na 101kg :-p:-p
Zobacz załącznik 497050 czekam na sernik i kawke z syropem malinowym i biala czekolada :-)

Martusia super wyglądasz ja ze swoimi 100 kg wyglądam dużo gorzej:tak:

reklama
przez chwilę pomyślałam o notesiku,ale stwierdziłam,że może bez przesady:p jeśli okaże się,że trzeba do zabiorę na kolejne spotkanie w czwartek ;)

martusiu - oczywiście,że nie wyglądasz na 100 kg:) śliczny brzuch, a ta zebra kosmiczna;)

byłam na zakupach...i pochwalę się co kupiłam...

5x body ( jeszcze jedno z gwiazdkami) za 34 zł...w tesco:)

i szczoteczka z grzebieniem, w której się zakochałam:)

a to mój brzuch sprzed jakiś 3 tyg...tylko,że to lustro chyba wyszczupla bo jestem zdecydowanie większa;)

Do góry