reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Marta87 tez masz rewelacyjny brzusio:-)

A co do zmian figury podczas trwania małżeństwa to powiem wam tak: jak poznałam mego męża to byłam super laską o długich blond włosach, potem trochę przytyłam i zaszłam w ciążę co spowodowało duuuuże przytycie i tak w zasadzie mi to zostało i jak ja zaczynałam marudzić jaka ja gruba itd. to mój małżonek zawsze odpowiadał " ja nie pies na kości nie lecę":-D kocham go za to że on kocha mnie taką jaka jestem i bez znaczenia ile waga pokazuje.

reklama
Ja nie wiem gdzie Wy te setki kg ukrywacie. Brzucholki jak marzenie, laski jak trzeba.
Marcia, ja czasem mysle ze my sie po czesci ogladamy oczami naszych facetow. Jedno krzywe spojrzenie faceta i zaczynamy schizowac. Mysle, ze wazne jest, zebysmy sie czuly kochane i pozadane przez naszych mezczyzn, wtedy czujemy sie atrakcyjne i kobiece. No, poki lustro wielkim glosem nie wrzasnie ze nas juz nie miesci.:-D

marta87 też na mamę XXL nie wyglądasz !!! :tak:

martusia
ja już zibre na fb widziałam :-D elegancko ;D
dzewelajna to ja rozumiem ze tego Bebiko 1 jest kilka rodzai...to wtedy które najlepsze?:szok:
A co mąż mówił jak pokazałaś mu test z takimi grubymi czerwonymi krechami ?:) pewnie prze szczęśliwy, co?:tak:

hahaha...dobry kadr i wyszczuplające lustro;p;p ale uwierz mi - wyglądam...164 cm/101kg...wielkie nogi,uda,tyłek...ale mąż kocha, Ignaś rośnie więc teraz jest ok;)

No popatrz:-D a ja jestem jedyne 7cm wyższa i jedyne 11kg cięższa haha, a na temat wielkiego i tłustego tyłka, grubych ud i cellulitu też coś wiem:-D:tak: po ciąży będę się katować aż schudnę :-D

To jak tak się rozpisujemy o wadze to ja dzisiaj doła załapałam i czuje się mega nieatrakcyjnie:no:. Koleżanka przywiozła mi torbę ciuchów z lumpeksu od takich miłych pań które wyszukują ładny towar i go potem sprzedają na rynku i powiem wam że przymierzając te tuniki i sukienki poczułam się jak cookie monster albo baleronik do wędzenia:wściekła/y: A mój brzuszysko mało mniejszy od tych waszych ciążowych. Tak se myślę że jak w końcu uda mi się zajść w ciążę to od pierwszego tygodnia będę wyglądać na zaawansowaną ciążę jak przestanę wciągać tego mego brzucha:-(

reklama
Nic nie stoi na przeszkodzie, zebys cos z tym robila juz teraz - kwestia zdrowego odzywiania i troche ruchu. Dawaj - powalczymy razem o zgrabniejsze tylki i rosnace brzuszki.:tak:

Do góry