Ennis92
Fanka BB :)
Ja jestem w 21tyg. Póki co 4kg na plusCzy któraś z Was też jest obecnie w ciąży? Jeśli tak to jak sobie radzicie? Waga stoi czy wzrasta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 21tyg. Póki co 4kg na plusCzy któraś z Was też jest obecnie w ciąży? Jeśli tak to jak sobie radzicie? Waga stoi czy wzrasta?
A jaka waga wyjściowa? Jeśli mogę zapytać.Ja jestem w 21tyg. Póki co 4kg na plus
127kg. Do 12 tyg nie przytyłam nic a potem pomału szło.A jaka waga wyjściowa? Jeśli mogę zapytać.
To cieszę się, że jest wszystko u Ciebie dobrze Już wiesz, że synek? U mnie ponoć też U mnie to jeszcze zbyt wcześnie, ale pani doktor już COŚ zauważyła ;-D127kg. Do 12 tyg nie przytyłam nic a potem pomału szło.
Mimo takiej wagi to normalnie czuje synka. Łożysko mam u góry to też pomaga
U mnie już 21tydz. W 18 się dowiedzieliśmyTo cieszę się, że jest wszystko u Ciebie dobrze Już wiesz, że synek? U mnie ponoć też U mnie to jeszcze zbyt wcześnie, ale pani doktor już COŚ zauważyła ;-D
Jesteś w ciąży? Jak tak to pewnie spojenie. Powiedz lekarzowi. Ja byłam u fizjo i mam spejcalne ćwiczeniaSłuchajcie... czy miałyście kiedyś taki problem... Chyba od około tygodnia odczuwam bóle w pośladkach. Jak np wstaję po trochę dłużym czasie kiedy siedzę to kuleje nawet przez chwilę aż tego nie rozejdę i odczuwam taki kłujący ból w dole pośladków promieniujący z tyłu na uda. Głównie z prawej strony.
Myślicie, że to z powodu dużej wagi?
Tak. 12 tydzień się zaczął.Jesteś w ciąży? Jak tak to pewnie spojenie. Powiedz lekarzowi. Ja byłam u fizjo i mam spejcalne ćwiczenia
Trochę wcześnie na spojenie ale lekarzowi można powiedzieć. Może krzywo śpisz? Ja np muszę spać na boku z poduszka między nogami inaczej dół pleców boli.Tak. 12 tydzień się zaczął.