reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ja też chcę zobaczyć brzusia, bo ja swojego chyba nie będę miała aż takiego fajnego :( :-D

masakra padam na twarz a muszę jeszcze na miasto wyjść się z koleżanką zobaczyć, bo jej się jej oświadczył no i niedługo znowu na studia wyjeżdża i pewnie dopiero po porodzie znajdzie czas, żeby mnie odwiedzić :baffled: się cieszę strasznie, że się z nią zobaczę :D:-D

lolcia91 jak po wizycie, bo nie wiem czy przeoczyłam czy co :/ bo ja już nie myślę :D:-D

aż mam humor znowu dobry, a zgaga minęła :-D

reklama
Dobry ;)

Byłam dziś u doktorka i tak :) powiedział, że trzymamy się terminu z OM, Jaśko jest mały bo wg USG waży 2,850kg także max do 3kg dobije no ale i małe dzieci muszą się rodzić, no nie?:-D ostatnie wyniki mam dobre, żadnego paciorka nie mam na szczęście i w zasadzie nic więcej nie wiem bo na "samolot" nie kazał siadać także nawet nie wiem czy jestem zwarta i zamknięta ;-) no ale mogę rodzić ;-) Jakby nic nie ruszyło w terminie to jeszcze na za tydzień też się zapisałam na wizytę:-D:-)

dzewelajna heh a się tylko zastanawiam nad czym Ty będziesz dumać i schizować jak już będzie np ten 20 tydz ciąży, co kochana ?:p
Och oby się wszystko udało bo ocipiejesz niedługo przez to wszystko:))

ainhoa ale masz głodomorka małego ;)) a ja mam chyba z 10 rożnych smoczków haha (kilka dostałam na urodziny jakiś miesiąc po tym jak dowiedziałam się o ciąży, kilka mój A mi z UK w paczce wysłał i tak się nazbierało :p) a się okaże, że Jaś też nie będzie chciał smoka ;P

kłaczku jak już zacznie się coś dziać postaram się zachować zimną krew i będę przypominać sobie co pisałaś mi w postach:tak: jesteś naszą "Forumową Mądrością" :)):tak::-)

Dzewelajna swiruje na swój sposób a ja na swój , mianowicie dzisiaj snily mi sie testy owulacyjne ze były cały czas ujemne i jak sie obudzilam to nie wiedzialm czy już poranny test robiłam czy mi sie śniło :tak: Chyba muszę wyluzowac bo w czubkach wyladuje:no:

Kłaczku no wlasnie, takie historie to i babcia sama widziala. no ale kiedys bylo inaczej.
Lolcia wiesz mniejsze dzieci latwiej sie podobno wypycha :) &&& zeby Ci poszlo szybko :)
Dzewelajna dawaj znac jak cos bo umrzemy z ciekawosci :)

dobra to teraz brzucho, uwaga wieloryb na wolnosci! :-D:-D:-D [zebra 3D :-D]
Zobacz załącznik 496001 20120829350.jpg

dziekuje dziewczyny az sie zarumienilam ;]

a wymiary sprzed ciazy to tak:
moment zajscia 95kg
do ok 20tc ok 91kg
pozniej znowu 95kg
a teraz sie dowiem w pon na wazeniu... a no i 173cm mam i czarne legginsy a czarny wyszczupla :p. ogolnie mi idzie w brzuch, biodra i doopke.

reklama
173 cm ! pozazdrościć:) zabraniam Ci mówić o sobie wieloryb bo mnie wtedy obrażasz;p bo tzn.że ja jestem słoniem połączonym z wielorybem...lekarka powiedziała mi,że nie mogę przytyć w czasie ciąży,ale nie wiem jak to mam zrobić...na początku schudłam 8 kg, teraz jestem do przodu 2, ale to i tak 6 na minusie;p tak sobie tłumaczę, ale i tak jest kiepsko...

Do góry