oluchapoducha
Fanka BB :)
Czasem boli dół brzucha jak na okres. Ale w 1 ciąży odchodził mi np tzw. czop ok 10 dni wcześniej i urodziłam w punkt w terminie. A teraz nic mi nie odchodzi a zostało kilka dni :/ niechcialabym wywoływania po terminie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam z moją Paulą to samo! W wózku nie uśnie, więc albo idziemy na spacer jak już śpi albo 15 minut grzecznie poleży i będzie krzyk. W foteliku zaśnie jak jest bardzo zmęczona w innym wypadku też jest 15 minut spokoju, a potem wrzask w samochodzie [emoji85]. Mój syn w wózku i foteliku zasypiał w 2 minuty i się nie budził. A ona w ogóle śpi po 5 minut w ciągu dnia.Colorado jak miała ok. miesiaca i okzalo się, ze jest totalnie "niewózkowa". Niestety chustowa tez nie była Powiem wam, ze nie mialam pojęcia, ze są takie dzieci. zawsze widziałam na spacerkach uśmięchniete mamuśki ze spiacymi słodko w wózkach bobasami. Później, jak wyszła z okresu wczesnego niemowlęctwa, okazało się, ze w fotelik samochodowy też parzy. Ograniczyliśmy wyjazdy do minimum, jeździliśmy w nocy, a Lilkę trzeba było wsadzić w samochód już uśpioną bo nie zasneła w foteliku. W sumie do dziś tak jeździmy, tyle, ze od jakiś dwóch miesięcy zasypia sama w foteliku, ale to też tylko w nocy. W sumie z jazdą w wózku też mamy problem do dziś, nosidło leży bezuzyteczne, ona po prostu musi być ciagle w ruchu. Mam nadzije, ze jakieś ADHD z tego nie wyjdzie w przyszłości.
Oluchapoducha czop nie zawsze odchodzi wcześniej. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez wywoływania.
Ja też nie miałam teraz zadnych wcześniejszych oznak porodu, aż nagle jednego dnia obudził mnie ból pleców, pojawił się krwawy sluz o wieczorem już miałam małą 8 dni przed terminem. Zupełnie niespodziewanieCzasem boli dół brzucha jak na okres. Ale w 1 ciąży odchodził mi np tzw. czop ok 10 dni wcześniej i urodziłam w punkt w terminie. A teraz nic mi nie odchodzi a zostało kilka dni :/ niechcialabym wywoływania po terminie.
Kurde, to przekichane z Lilcią [emoji33] Bruno zaś na odwrót - we wszystkim i wszędzie śpi, w samochodzie, w wózku, w chuście, w łóżeczku, na moich rękach, na kolanach, no wszędzie.Colorado jak miała ok. miesiaca i okzalo się, ze jest totalnie "niewózkowa". Niestety chustowa tez nie była Powiem wam, ze nie mialam pojęcia, ze są takie dzieci. zawsze widziałam na spacerkach uśmięchniete mamuśki ze spiacymi słodko w wózkach bobasami. Później, jak wyszła z okresu wczesnego niemowlęctwa, okazało się, ze w fotelik samochodowy też parzy. Ograniczyliśmy wyjazdy do minimum, jeździliśmy w nocy, a Lilkę trzeba było wsadzić w samochód już uśpioną bo nie zasneła w foteliku. W sumie do dziś tak jeździmy, tyle, ze od jakiś dwóch miesięcy zasypia sama w foteliku, ale to też tylko w nocy. W sumie z jazdą w wózku też mamy problem do dziś, nosidło leży bezuzyteczne, ona po prostu musi być ciagle w ruchu. Mam nadzije, ze jakieś ADHD z tego nie wyjdzie w przyszłości.
Oluchapoducha czop nie zawsze odchodzi wcześniej. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez wywoływania.
Ja u siebie żadnego czopa nie zdążyłam uświadczyć. Ale po wypowiedziach moich sierpniówek stwierdzam, że z tym czopem tak jak i z wodami różnie bywa [emoji4] może Cię z nienacka złapać [emoji8]Czasem boli dół brzucha jak na okres. Ale w 1 ciąży odchodził mi np tzw. czop ok 10 dni wcześniej i urodziłam w punkt w terminie. A teraz nic mi nie odchodzi a zostało kilka dni :/ niechcialabym wywoływania po terminie.
Jaki dorodny ten rudzielec [emoji7]Colorado moje koty tak :
Jeden olewa nie reaguje, a drugi pilnuje prawie cały czas Zobacz załącznik 897049
Na początku dzieci tak szybko tyja. Potem tempo spowalnia. Mój już z 2 miesiące ma 9kg i waga stoi, a zjada wszystko razem z namiBruno w 7 dni przytył 500g [emoji33][emoji33][emoji33]
Powodzenia!!!!Colorado ja do tej pory ogórkową zajadam ten smak kwaskowy super termin na sobotę mam.... kurcze stress jest