reklama
madagos
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! My niedziela bardzo aktywnie, wdrapalismy sie z wózkiem na górę Żar. Niby nic ale pchanie wozka pod górkę + ciaza spowodowały, że wróciliśmy i padlismy do łóżek od razu Ale widoki przepiękne... Tylko ludzi tłumy. W niedzielę niehandlowe gory to zly pomysl... Chociaż pies jak padł jak spi.
Ja dzis zaczynam 12 tydzien :O Cale szczescie slodycze wszystkie stoją nietknięte i udaje mi się obskoczyc na suszonych morelach, daktylach i sliwkach. Za to wczoraj poszliśmy po zejściu juz do restauracji i maz wzial sobie schabowego z frytkami a ja najpierw kwaśnicę na swinskim ryjku a potem żurek i bylam w 7 niebie! Moglabym na takich zupkach ta cała ciaze przebimbac Nie mam złudzeń, bez usg juz wiem, że to będzie chłop. No ale... do 3 razy sztuka
4kg na plusie w ciazy... marzenie...
Ja dzis zaczynam 12 tydzien :O Cale szczescie slodycze wszystkie stoją nietknięte i udaje mi się obskoczyc na suszonych morelach, daktylach i sliwkach. Za to wczoraj poszliśmy po zejściu juz do restauracji i maz wzial sobie schabowego z frytkami a ja najpierw kwaśnicę na swinskim ryjku a potem żurek i bylam w 7 niebie! Moglabym na takich zupkach ta cała ciaze przebimbac Nie mam złudzeń, bez usg juz wiem, że to będzie chłop. No ale... do 3 razy sztuka
4kg na plusie w ciazy... marzenie...
Załączniki
Phoenix a gdzie sie urlopowałaś?
Madagos z moim chłopem mogłabys na jednej kuchni teraz być Ja to zdecydowanie kluchowato-ziemniaczana Fajna taka aktywna niedziela, ja przez tą durną noge już dawno nie byłam na dłuzszym spacerze.
Ale jak będzie ładna koncówka września to weźmiemy Lilke do ZOO bo i tak musimy jechać do Krakowa Starszej klamoty przewieźć.
Madagos z moim chłopem mogłabys na jednej kuchni teraz być Ja to zdecydowanie kluchowato-ziemniaczana Fajna taka aktywna niedziela, ja przez tą durną noge już dawno nie byłam na dłuzszym spacerze.
Ale jak będzie ładna koncówka września to weźmiemy Lilke do ZOO bo i tak musimy jechać do Krakowa Starszej klamoty przewieźć.
oluchapoducha
madagos fajny psiaczek
Colorado1989
Madagos zobaczymy kogo tam nosisz w brzuszku [emoji16] jeszcze nie wszystko przesądzone [emoji4] śliczny piesek [emoji7] mi w ciąży to tylko ziemniaków się chciało [emoji23] miałam tydzień też, że w kółko ogórkową jadłam. W jeden dzień jeden wielki garnek tej zupy pochłonęłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kattaya, witam w klubie kluchowatych [emoji23][emoji23][emoji23] jest to ból, jak właśnie to trzeba ograniczać [emoji27]
Nie martw się, niedługo będziesz latać na spacerki [emoji8]
My dziś uczyliśmy się chustonoszenia. Po 2,5h byłam już trupem, tak mnie to zmęczyło, a Bruno dziś jeszcze taki marudny, że szok. Chyba jesteśmy w przededniu albo w trakcie skoku rozwojowego ... [emoji43] Kupiliśmy chustę, ale nie umiałam jej potem zawiązać, bo nowa to taka śliska, a na dodatek ja zmęczona już byłam, Bruno też, no i porażka [emoji23] liczę, że jutro zwycięsko się zachustujemy! Ale ogólnie super uczucie, jakby się znowu malucha w brzuszku (no może trochę wyżej [emoji16]) miało [emoji7]
Kattaya, witam w klubie kluchowatych [emoji23][emoji23][emoji23] jest to ból, jak właśnie to trzeba ograniczać [emoji27]
Nie martw się, niedługo będziesz latać na spacerki [emoji8]
My dziś uczyliśmy się chustonoszenia. Po 2,5h byłam już trupem, tak mnie to zmęczyło, a Bruno dziś jeszcze taki marudny, że szok. Chyba jesteśmy w przededniu albo w trakcie skoku rozwojowego ... [emoji43] Kupiliśmy chustę, ale nie umiałam jej potem zawiązać, bo nowa to taka śliska, a na dodatek ja zmęczona już byłam, Bruno też, no i porażka [emoji23] liczę, że jutro zwycięsko się zachustujemy! Ale ogólnie super uczucie, jakby się znowu malucha w brzuszku (no może trochę wyżej [emoji16]) miało [emoji7]
Colorado1989
Bruno w 7 dni przytył 500g [emoji33][emoji33][emoji33]
Ka.2606
To chyba dobrze?[emoji3]Bruno w 7 dni przytył 500g [emoji33][emoji33][emoji33]
Colorado a nie myslałaś, zeby skorzystać z pomocy doradczyni? Ja też się przymierzałam do chustowania ale Lilka nie lubiła byś długo w jednym miejscu i w jednej pozycji i zrezygnowałam. Babeczka u nas za 2h indywidualnego nauczania bierze 150zł, chyba warto...
Ładnie Bruno przybiera Kupiłaś wagę dla niego?
oluchapoducha
Colorado ja do tej pory ogórkową zajadam ten smak kwaskowy super termin na sobotę mam.... kurcze stress jest
reklama
Colorado1989
Nawet chyba za [emoji16] jeszcze 2 tygodnie temu przybierał mniej niż 20g dziennie i pediatra przebąkiwała o konieczności dokarmiania go większą ilością mleka w proszku, a teraz 70g dziennie [emoji16] i to już zrezygnowaliśmy całkiem z mleka w proszkuTo chyba dobrze?[emoji3]
Właśnie mieliśmy dziś spotkanie z doradczynią od chust i nauczyliśmy się wiązać tylko ta nowa chusta jest śliska, wyprałam ją i mam nadzieję, że będzie lepsza u nas babeczka wzięła 160zł, więc podobnie a z moim mężem musiała się trochę więcej namęczyć [emoji23]Colorado a nie myslałaś, zeby skorzystać z pomocy doradczyni? Ja też się przymierzałam do chustowania ale Lilka nie lubiła byś długo w jednym miejscu i w jednej pozycji i zrezygnowałam. Babeczka u nas za 2h indywidualnego nauczania bierze 150zł, chyba warto...
Co do wagi to nie mamy dla Bruna, położna była
A w jakim wieku Lilki rozważałaś chustowanie?
To ja od ciąży nie jadłam, ale w sumie nie wzgardziłabym [emoji16] a czujesz już coś na rzeczy? Będzie przed sobotą, czy po sobocie, myślisz? [emoji4]Colorado ja do tej pory ogórkową zajadam ten smak kwaskowy super termin na sobotę mam.... kurcze stress jest
Podziel się: