reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
A no to dobrze, że bierzesz Glucophage [emoji4]Ka ja mam cukrzycę II, jestem na glucophage 2000mg dziennie.
Zuza starszej udało sie zmienić termin wyjazdu. Miała jechac odebrać klucze od mieszkania i zaczać powoli porządki i urzadzanie się.
Mimi2330
Oksytocyne podają po cc na obkurczenie macicyA co do skurczy i CC to ja ostatnio na wypisie ze szpitala doczytałam, że mi oksytocynę tam podali, ale nie wiem kiedy [emoji33] tyle kroplówek tam dostawałam, że już potem nie pilnowałam, co mi dają [emoji33] a w nocy przed cesarka skurcze jakieś mnie męczyły trochę. Dopytam gina, jaka jest praktyka w tym szpitalu z ciekawości [emoji16]
Colorado1989
A myślałam, że przed, żeby malucha lepiej przygotować [emoji33] czyli te moje skurcze to były z mojej inicjatywy [emoji16]Oksytocyne podają po cc na obkurczenie macicy
Mimi2330
Przed raczej nie. Choć niewiem czy może w jakiś przypadkach dają [emoji848]A myślałam, że przed, żeby malucha lepiej przygotować [emoji33] czyli te moje skurcze to były z mojej inicjatywy [emoji16]
Ale po to na pewno
oluchapoducha
Ja spodziewam się teraz syna dziś się trochę nalazilam boli mnie wszystko, czekam kiedy się zacznie....
Colorado1989
Będzie synuś mamusi [emoji16]Ja spodziewam się teraz syna dziś się trochę nalazilam boli mnie wszystko, czekam kiedy się zacznie....
Zacznie się wszystko w swoim czasie [emoji8] jak coś czekamy tutaj na relację [emoji16] pozytywną oczywiście!
oluchapoducha
Dzięki, na pewno dam znać Colorado jak tam Bruno?
reklama
Colorado1989
Bruno ma się dobrze, ale jest coraz bardziej wymagający wcześniej płakał tylko jak chciał jeść. Teraz do tego doszła potrzeba przytulania, niemożność puszczenia bąków i pełna pielucha [emoji16] zaniedługo idziemy na spacer i obiad do moich rodzicówDzięki, na pewno dam znać Colorado jak tam Bruno?
A u Was jakie plany na niedzielę?
Podziel się: