reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Wg mnie jak najbardziej może być! I jest to znacznie powyżej "znośnie" [emoji16] śliczny kolor tej bluzeczki, i jakie nogi [emoji15]Dziewczyny doradźcie Jak już mówiłam zrezygnowałam z kupna sukienki na imprezę (50-tka mojej chrzestnej). Nic mi się nie podoba z dostępem do bufetu i szkoda mi kasy, bo właśnie kupiliśmy samochód Wyraźcie swoją opinię czy mogę zatem wepchnąć swój tłusty zad w taką spódnicę i bluzkę? Nie zależy mi, żeby wyglądać oszałamiająco. Jestem 6 tyg po porodzie chce wyglądać tylko znośnie [emoji14] I tak pewnie będę miała cały czas na rękach młodą więc zasłoni mamusie Zobacz załącznik 895075
PopieramNagini, jak dla mnie super!
I gdzie ten tlusty zad?
madagos
A weź przestań Jeszcze w obcasach sie bedziesz męczyć
Wczoraj w Lidlu wyhaczylam -50% produkty Lewandowskiej. Kurczę... musli dobre, te szejki strasznie smakują. Jak poparte suszone warzywa zalane woda i to się wcale nie rozpuszcza i ma takie grudki i jest no... fuj najleosze mango w gorzkiej czekoladzie I tak nie pojmuję jak taka paczka 50g moze kosztować 8zl :O 4 dam ale 8 zdecydowanie nie. Szkoda, ze tych batonow nie bylo bo chętnie bym spróbowała. Ogolnie: zdzierstwo!
Wczoraj w Lidlu wyhaczylam -50% produkty Lewandowskiej. Kurczę... musli dobre, te szejki strasznie smakują. Jak poparte suszone warzywa zalane woda i to się wcale nie rozpuszcza i ma takie grudki i jest no... fuj najleosze mango w gorzkiej czekoladzie I tak nie pojmuję jak taka paczka 50g moze kosztować 8zl :O 4 dam ale 8 zdecydowanie nie. Szkoda, ze tych batonow nie bylo bo chętnie bym spróbowała. Ogolnie: zdzierstwo!
Colorado1989
Hehehe za nazwisko na opakowaniu dużo trzeba zapłacić [emoji23] jeszcze jak mówisz ,że to takie "pyszności" to mają dodatkowe działanie dietetyczne, jak ich się nie zje [emoji23][emoji23]A weź przestań Jeszcze w obcasach sie bedziesz męczyć
Ja o zgrozo w gazetce Lidla widziałam rogale świętomarcińskie i dopóki one tam będą, to ja nie mogę iść do Lidla [emoji23][emoji23][emoji23]
madagos
To cos dobrego? Lepsze od schabowego i duuuuzej ilosci kiszonej kapusty? Mam takie smaki, że masakra. Slodycze stoją i stoją A ja kwiczę o kwaśnicę albo taki domowy pyszny obiad! Golonko z kapustą kiszoną... Mam fantazje erotyczne z kapustą kiszoną...
reklama
Dziewczyny doradźcie Jak już mówiłam zrezygnowałam z kupna sukienki na imprezę (50-tka mojej chrzestnej). Nic mi się nie podoba z dostępem do bufetu i szkoda mi kasy, bo właśnie kupiliśmy samochód Wyraźcie swoją opinię czy mogę zatem wepchnąć swój tłusty zad w taką spódnicę i bluzkę? Nie zależy mi, żeby wyglądać oszałamiająco. Jestem 6 tyg po porodzie chce wyglądać tylko znośnie [emoji14] I tak pewnie będę miała cały czas na rękach młodą więc zasłoni mamusie Zobacz załącznik 895075
Bardzo fajny strój, i jak najbardziej elegancki
Podziel się: