reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Colorado jak ubrałaś synka na wyjście że szpitala?
W body z długim rękawem, spodenki i skarpetki :) ale już go niczym nie przykrywałam, bo ciepło było i tak :)
Super, szybciutko odpadł [emoji106]
No, też się dziwię, zwłaszcza że do wtorku źle go pielęgnowaliśmy, bo myśleliśmy, że trzeba go czyścić od zewnątrz, a nie od wewnątrz [emoji23][emoji23][emoji23] dopiero położna nas sprostowała [emoji6]

W body z długim rękawem, spodenki i skarpetki :) ale już go niczym nie przykrywałam, bo ciepło było i tak :)No, też się dziwię, zwłaszcza że do wtorku źle go pielęgnowaliśmy, bo myśleliśmy, że trzeba go czyścić od zewnątrz, a nie od wewnątrz [emoji23][emoji23][emoji23] dopiero położna nas sprostowała [emoji6]
Chociaż dobrze ze wam powiedziała. Ja przy 1 synu też nie umiałam i miał aż miesiąc pępek... Filipowi już dobrze pielegnowalam i szybko odpadł

Mamy +90g! [emoji3] I pępuszor odpadł [emoji3] dobrze, że jak mąż go obrabiał, bo ja bym jeszcze zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23]

Super że Bruno ładnie przybiera.
Pamiętam jak ja z Młodym walczyłam o wzrosty wagi. Położne pod koniec pobytu ważyły mi go co wieczór gdy brały go na kąpiel. Gdy po około 5tyg przekroczył 3 kg radość była ogromna. Wyszliśmy jak miał 6tygodni i już prawie 3100g.
Później ja niestety musiałam po 2 dniach w domu wrócić do szpitala 100km od domu więc nie było mowy o karmieniu piersią i był tylko na butelce- Babcia i Tata tak dobrze karmili że po kolejnych 3tygodniach ważył 4300g. Wróciliśmy do karmienia piersią i trochę mm.

Ja dla odmiany nigdy nie musiałam walczyć o przyrosty wagi. Mam dzieci żarłoki. Syn w pierwszy miesiąc przybrał 2kg, córka 1400.
Mam nadzieję, że jej to zostanie. Syn od zawsze kochał jeść, teraz ma 8lat i potrafi zjeść więcej ode mnie. Zawsze przerażały mnie dzieci niejadki.

reklama
Do góry