reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Indziorka, i chyba na strachu sie skonczy bo to coraz lepiej wyglada.
O, martussia! Milo Cie tu widziec!
Redusia, dzieki, ale nie wiem czym ja zawinila.:-D
Dzewalajna, nie nakrecaj sie, spokojnie, ale... Ja bym juz sie po cichutku cieszyla.:tak:

Malo sie nie posikalam ze smiechu. Siedze na sofie, pisze tego posta, Karol siedzi obok i bawi sie jakas grzechotka, zaraz dalej lezy nasz najbardziej pro Karolowy kot, bezmozgi Tyslaw - wszystkie inne maja dosc zdrowego rozsadku zeby unikac malych raczek, on jeden daje sie szarpac, tarmosic i kopac. I nagle Tyslaw wydaje z siebie rozdzierajacy wrzaski i zrywa sie do ucieczki. Sie ja patrze na moje dziecie, a ono trzyma w reku koci ogon i wlasnie od ust go sobie odejmuje. Upieprzyl kota w ogon! Wszystkie 3 zeby przecwiczyl.:-D

reklama
kłaczek hm.... chyba już wiemy po kim Karolek charakter odziedziczył :p kuzynki córcia pierwsza też tak zwierzęta molestowała, po dwóch miesiącach wszystkie omijały ją szerokim łukiem :-D
jak to czym zawiniłaś, Twoje teksty potrafią dać do myślenia i do uśmiechu też, jesteś takim promyczkiem naszym :)

Indziorka, i chyba na strachu sie skonczy bo to coraz lepiej wyglada.
O, martussia! Milo Cie tu widziec!
Redusia, dzieki, ale nie wiem czym ja zawinila.:-D
Dzewalajna, nie nakrecaj sie, spokojnie, ale... Ja bym juz sie po cichutku cieszyla.:tak:

Malo sie nie posikalam ze smiechu. Siedze na sofie, pisze tego posta, Karol siedzi obok i bawi sie jakas grzechotka, zaraz dalej lezy nasz najbardziej pro Karolowy kot, bezmozgi Tyslaw - wszystkie inne maja dosc zdrowego rozsadku zeby unikac malych raczek, on jeden daje sie szarpac, tarmosic i kopac. I nagle Tyslaw wydaje z siebie rozdzierajacy wrzaski i zrywa sie do ucieczki. Sie ja patrze na moje dziecie, a ono trzyma w reku koci ogon i wlasnie od ust go sobie odejmuje. Upieprzyl kota w ogon! Wszystkie 3 zeby przecwiczyl.:-D

Dobre a Karolek madry chłopczyk musiał sprawdzic czy jadalny kot:-D :-D :-D

Martusia witaj:-) :-)

Pragne zaowazyc ze czwartek jest i czekam na potwierdzenie Dzewalajna :tak::tak: :tak:

Ja ide dzis mocz i morfologie robic ale to po 8 a ja od 5 nie spie i głodna jestem jak diabliiiiiiiii:dry::cool2: Dzis mam zamiar do rodzicow sie zakulac:-p a wieczorem meza zmolestowac jak sie da :szok: bo on sie boi :cool2: ale moze sie złamie po tylu miesiacach zakazu:cool2::-:-p:-)......

Witam z rana miłe Panie!
Dzisiaj z rana nastąpił przełom, mianowicie zrobiłam dzisiaj kolejny test i monitor wykrył wzrost estrogenu wiec dopiero zbliża mi się jajeczkowanie:-) wiec jeszcze nic straconego, ale się cieszę:-D
Miłego dnia i Ewelinka czekamy na rewelacje:tak:

redusia ja też lubię czytać kłaczkowe posty są takie "inne" niż wszystkie pozostałe ;D

Witamy kolejną Martę :) Gratulujemy już 14 tc. i będziemy czekać na nowiny :]

kłaczek - widzisz, widzisz - Ty naprawdę na prezydenta się nadajesz - pociągniesz za sobą owce, jak się patrzy :] A! i chciałam jeszcze dodać, że jak wczoraj zaczęłam oglądać "Porodówkę", to się zorientowałam, że angielski jej tytuł, to "one born every minute" - czyli dokładnie ten, o którym Ty napisałaś, że oglądałaś, prawda? I tak się zastanawiam, czy Ty z Karolkiem trafiłaś do podobnego centrum? Też położne się Tobą zajmowały, też sala pojedyncza z prysznicem i tym wszystkim (nawet rozkładane fotele dla osób towarzyszących)?

Dziękuję wszystkim za "siusiakowe gratulacje" - mój kumpel, jak zobaczył skan z USG powiedział: "DUŻEGO MA!", co mnie niesamowicie rozbawiło :D

dzewelajna - pobudka!! Czekamy na wieści!! &&&&& już mnie bolą od zaciskania :p

Witam z rana miłe Panie!
Dzisiaj z rana nastąpił przełom, mianowicie zrobiłam dzisiaj kolejny test i monitor wykrył wzrost estrogenu wiec dopiero zbliża mi się jajeczkowanie:-) wiec jeszcze nic straconego, ale się cieszę:-D
Miłego dnia i Ewelinka czekamy na rewelacje:tak:

No to kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak: :tak: :-)

Dzień dobry :)

ja w szoku jestem, przespałam od północy do 8:30 bez pobudek prawie:szok: i czuję się wyspana, co jest jeszcze bardziej niemożliwe :-D

dzewelajna ja czekam ja :p już 9 jest, to poranne sikanie musiało być nooooo.... &&&&

fasolka obyś się dotoczyła bezpiecznie i badania były git ;-)

Totka komentarz kolegi zajebisty... :-D, a że kłaczek pociąga swoją charyzmą tłumy to nie od dzisiaj wiadomo :tak:

Dziękuję wszystkim i każdej z osobna za miłe przyjęcie!! ;) Na pewno będę tu częściej bywać, bo dziewczyny ważące 50 kg nie rozumieją problemu przyrostu wagi jaka nas spotyka!

Dzewelajna odezwij się!!

Marcia30 za owocną owulkę i Maleńką fasolinkę!!

Fasolka miłego molestowania z mężem!;) Na pewno się złamie i zapomni o strachu :cool2:

Indziorka mam nadzieję że zadomowię się tu i będę godnie reprezentować xxxxl-kowe ciężarówki :-p

reklama
jestem - musiałam rano do DPD podjechać po przesyłkę...jak zwykle musiałąm długo czekać bo jak zawsze nie mogli znaleźć....burdello bum bum

a co - 4 razy wstawałm w nocy siku - mam już tego dość - za 3 razem to już nawet mi się przsysnęło.

4 raz był o 4.30 więc wtedy zrobiłam test bo mąż wstaje o 5 i chciałam, żeby zobaczył.

Ale niestety bez szału - nadal bladziutka i pokazuje się dopiero po około 5 minutach jak już wszystko przeschnie z grubsza.

Dzisiaj idę po kolejne zakupy i kolejny teścik robię w niedziele rano. tydzień po spodziewanym okresie.

Miałam nadzieje, że będzie ciemna i wstawie wam fotę ale niestety na zdjęciach nawet nie widzę tej słabej kreseczki - za kiepski mam aparat.

Ale nadal sie cieszę i dzięęęęękuję wam moje kochane gwiazdy za kciukasy i dobre słowa.

Ha ! zdążyłam przed 10 :-D

Do góry