reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Heh no nasz dzidziuś też ponoć jest chłopcem :tak::-D i mam nadzieje, że nic się nie zmieni, bo różowych wdzianek brak;-) a wszystko co jest takie bardziej "dorosłe" to typowo dla chłopca :-) ale najważniejsze by był cały i zdrowy !

totka gratuluje siusiaka ;)
dzewelajna ale Ty nasz trzymasz w niepewności :-D oby się udało &&& ;)

december a co z tymi plamami na ciałku Boryska, znikły czy może już wiesz od czego to?

Hee ja to chyba jak słonie będę chodzić w ciąży 22 miesiące :-D:tak:

reklama
kłaczek to cieszę się, że już schodzi ja od zawsze jestem uczulona na takie sprawy, jak małemu dziecku się coś dzieje, ale jak powoli się wchłania i nie pojawiają się żadne inne symptomy to ulżyło mi:tak:

co do ślubów i nazwisk nie wiem czy dwuczłonowego nie będę miała, bo też panieńskiego zostawić w stanie nie będę, a moj i tak o mnie żona mówi już od dłuższego czasu (odkąd dzidzia rośnie inaczej o mnie nie powie)

lolcia91 no weź kobieto nie przesadzaj :p zobaczysz jutro skurczy dostaniesz :p i to w nocy, żeby CI takie głupoty po głowie nie chodziły :-)

Totka moja mama jest laborantką zaraz pójdę się jej zapytać co i jak ;)

Hej, nazywam się Marta! Jak widzicie na suwaczku spodziewam się drugiego dziecka (pierwsze niestety jest Aniołkiem)! Nigdy nie należałam do szczupłych kobiet, więc i w ciąży tym bardziej taka nie będę ;) Codziennie widzę na wadze trzy cyferki ech niestety;/ Przyjmiecie mnie do swego zacnego grona?? Podczytuje Was od dawna jednak dopiero teraz odważyłam się napisać!

Dzewelajna w marcu b.r. zobaczyłam drugą bledszą kreseczką, beta tylko potwierdziła ciążę ;) W maju sytuacja się powtórzyła i noszę pod sercem Maleństwo!! Trzymam kciuki!!

Hej, nazywam się Marta! Jak widzicie na suwaczku spodziewam się drugiego dziecka (pierwsze niestety jest Aniołkiem)! Nigdy nie należałam do szczupłych kobiet, więc i w ciąży tym bardziej taka nie będę ;) Codziennie widzę na wadze trzy cyferki ech niestety;/ Przyjmiecie mnie do swego zacnego grona?? Podczytuje Was od dawna jednak dopiero teraz odważyłam się napisać!

Dzewelajna w marcu b.r. zobaczyłam drugą bledszą kreseczką, beta tylko potwierdziła ciążę ;) W maju sytuacja się powtórzyła i noszę pod sercem Maleństwo!! Trzymam kciuki!!

Witamy w gronie puszystych mam :-D same Marty niedługo tu będziemy mieć ;-) Czym nas więcej tym lepiej:tak:

redusia ja też lubię czytać kłaczkowe posty są takie "inne" niż wszystkie pozostałe ;D

Ostatnia edycja:
dziękuję wszystkim za trzymanie kciukasów :-) jesteście wszystkie meeega

no i witam nową mamuśkę :-)

jeszcze tylko jakieś 11-12 godzin potrzymam was w niepewności - no i siebie też....

ale innej wersji niż ta że mam fasolkę upragnioną wreszcie nie przyjmuję już chyba - za bardzo się nastawiłam

dziękuję wszystkim za trzymanie kciukasów :-) jesteście wszystkie meeega

no i witam nową mamuśkę :-)

jeszcze tylko jakieś 11-12 godzin potrzymam was w niepewności - no i siebie też....

ale innej wersji niż ta że mam fasolkę upragnioną wreszcie nie przyjmuję już chyba - za bardzo się nastawiłam

Ja też już nie przyjmuje innej wersji :-D fasolka jest i koniec :-) tylko ujawnić się nie chce ;-) a spróbuj tylko napisać nam jutro, że masz okres :no: to normalnieeee nie wiem co ;))

Cześć Marta:)

Ewelina, ja też na początku nie zauważyłam tej drugiej kreski - w 3 tygodniu ciąży. W zasadzie na początku jej nie było, pojawiła się po jakiś 10-15 sekundach i rzeczywiście była bledsza.

Witam również nową ciężarówkę na forum :) a już się bałam, że jak dziewczyny się rozpakują to zostanę sama :p
ja też tak miałam, że długo czytałam to forum, aż w końcu odważyłam się zapisać :-) i nie żałuję naprawdę:) czasami te kobiety tutaj potrafią lepiej niż ktokolwiek inny podejść do Ciebie i poprawić Ci humor :) (za co przeokropaśnie dziekuję wszystkim :)

reklama
Rownież witam moja imienniczke i faktycznie niedługo to będzie forum Martusiek.
Ewelinka trzymam kciuki najmocniej jak sie da..moze chociaż tobie sie uda bo u mnie jakaś lipa z tym jajeczkowaniem , cały czas testy wychodzą negatywne czyli co? Chyba nie było jajeczkowania w tym miesiącu . Brak jajeczka , brak dzidzi:no: Doła mam jak stodoła bo tak sie
nastwaialam:confused:

Do góry