Ka.2606
Fanka BB :)
Opinie Ci bardzo dużo powiedzą o rozmiarówce [emoji16]Oglądałam, ale nie ma wymiarów tych sukienek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Opinie Ci bardzo dużo powiedzą o rozmiarówce [emoji16]Oglądałam, ale nie ma wymiarów tych sukienek.
Ostatnie USG miałam na ostatniej wizycie i to był chyba skończony 37tcColorado ostatnie usg w którym tygodniu miałaś? Reszta dziewczyn jak pamięta niech też napisze bo ja się zastanawiam czy zrobić jeszcze sobie , jestem obecnie plus minus 36tc
Ja miałam na ostatniej wizycie w 35+3 tygodniu (to był czwartek), tylko potem w piątek wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem odpływania wód, więc miałam usg, na następny dzień w sobotę mieliśmy stłuczkę samochodową i znów byłam w szpitalu i miałam usg, potem na kontroli w niedzielę, potem jeszcze w poniedziałek (to długa historia) i we wtorek u swojego gina na nieplanowanej wizycie. Czyli takie ostatnie ostatnie było w 36+1 tc, a potem przed cc przy planowym przyjęciu w 38 tc.Colorado ostatnie usg w którym tygodniu miałaś? Reszta dziewczyn jak pamięta niech też napisze bo ja się zastanawiam czy zrobić jeszcze sobie , jestem obecnie plus minus 36tc
Haha no, widziałam, w sumie nie najgorszy scenariusz [emoji16]Ok dzięki, wyczytałam że u mnie w prywatnej przychodni można zrobić ok 38tc. 200zl kosztuje te zwykle bez 3D . Może pójdę jeszcze.... dziś ruchy ok! jeszcze planuje na działkę pojechać 120km na 2dni. Chyba dam radę, nic się nie wydarzy.... Colorado czytałaś na sierpniowkach w domu urodziła jedna babeczka