reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

TSH znów skoczyło do góry [emoji849]
Przechwytywanie.JPG

Załączniki

• Przechwytywanie.JPG
    Przechwytywanie.JPG
    9,7 KB · Wyświetleń: 579
reklama
Ka, teraz będzie przez Ciebie leciała mi po głowie piosenka Queen [emoji15] samopoczucie lepsze, dziękuję [emoji8] byliśmy z mężulem na obiadku na wyjściu, ostatni raz we dwójkę, także było super, a z drugiej strony lekko melancholijnie, bo czuję nadchodzący nowy etap w życiu [emoji6]

Tsh nie jest złe jeszcze, ale możnaby podregulować :) znając życie, jest pewnie jakieś połączenie między tsh a może progesteronem, skoro ładnie skoczył, albo jakimś innym hormonem [emoji4] to wszystko naczynia połączone. Mi się udało zajść jak miałam tsh ponad 3, ciężko u mnie jest zbić tsh :/

Grunt, że faktycznie pełnoprawna owu była! [emoji5]

Ka, teraz będzie przez Ciebie leciała mi po głowie piosenka Queen [emoji15] samopoczucie lepsze, dziękuję [emoji8] byliśmy z mężulem na obiadku na wyjściu, ostatni raz we dwójkę, także było super, a z drugiej strony lekko melancholijnie, bo czuję nadchodzący nowy etap w życiu [emoji6]

Tsh nie jest złe jeszcze, ale możnaby podregulować :) znając życie, jest pewnie jakieś połączenie między tsh a może progesteronem, skoro ładnie skoczył, albo jakimś innym hormonem [emoji4] to wszystko naczynia połączone. Mi się udało zajść jak miałam tsh ponad 3, ciężko u mnie jest zbić tsh :/

Grunt, że faktycznie pełnoprawna owu była! [emoji5]
A właśnie miałam pisać, że powinniście skoczyć na randkę we dwoje jeszcze [emoji4] super, że wyjście udane. A teraz czekamy na malucha [emoji4] i pocieszyłaś mnie z tym TSH! A nuż coś zmajstrowaliśmy [emoji16]

A właśnie miałam pisać, że powinniście skoczyć na randkę we dwoje jeszcze [emoji4] super, że wyjście udane. A teraz czekamy na malucha [emoji4] i pocieszyłaś mnie z tym TSH! A nuż coś zmajstrowaliśmy [emoji16]
Hihi no mąż sam wpadł na pomysł randkowy [emoji5] aż mnie zaskoczył, ale mnie gdzieś zaprosić to 5 minut i jestem gotowa i pełna entuzjazmu [emoji3]

Z tym tsh to ginekolodzy mają fetysz jakiś, mój cały czas mówił, żeby Endo zbił mi na 2 lub niżej, ja też jakaś dziwna jestem, bo od pewnego momentu im bardziej dźwigali mi dawkę euthyroxu to tsh ciągle mi rosło po krótkotrwałym spadku [emoji848] więc byłam ciągle na etapie dążenie do tego 2, osiągnęłam 2 dopiero w ciąży [emoji23]

Tak więc mam nadzieję, że i Ty obalisz tę teorię tsh=2=ciąża [emoji4]

A gdzie Cię zabrał? [emoji16] Widzisz, Ty musiałaś zajść w ciążę, żeby Ci się wszystko unormowało [emoji3] a jaką dawkę brałaś w ciąży?

Nie zachodziłam jak miałam TSH poniżej 1, to może teraz będzie na przekór [emoji23]

Colorado, no to już niedługo, czekamy na twojego malucha. Jak ja lubię takie momenty [emoji16] super, że byliście na randce, bo kolejny raz nie wiadomo kiedy będzie. My dzisiaj z mężem i Tosią byliśmy na obiedzie na mieście, taka nasza pierwsza mini randka po porodzie [emoji16] było ekstra, Tosia grzeczna, dała nam spokojnie zjeść [emoji846]

Dziewczyny, mam do was pytanie-prośbę. We wrześniu mamy dwie imprezy, srebrne gody moich rodziców i ślub znajomych, na którym jesteśmy świadkami. Jedna i druga uroczystość to potem tylko kolacja w gronie najbliższych. No i tu jest problem, bo muszę znaleźć sukienkę, w większym rozmiarze no i z możliwością wyciągnięcia bufetu. Na razie rozglądałam się za takimi z dekoltem kopertowym albo hiszpankami, ale wszystko jest na internecie, nie znalazłam w sklepach stacjonarnych. Podrzućcie proszę jakiś pomysł na sukienkę, może macie sprawdzony jakiś model. Będę bardzo wdzięczna [emoji16]

reklama
Czesc dziewczyny czytam was na bierzaco ostatnio mialam ciezkie dni dostalam antybiotyk na 5 dni bo wyszly bakteroe w moczu we wtorek na wizyte wczoraj pochodzilam z corka i wieczorem brzuch jak kamien twardy i bolal dzis juz lepiej wczoraj zaczelam 28 tydzien 8 kg na plusie
20180814_083656.jpg

Załączniki

• 20180814_083656.jpg
    20180814_083656.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 363
Do góry