A może coś być? Ja w tej ciąży zaczęłam odczuwać "objawy przedmiesiaczkowe" już 1,5 tygodnia przed @ i nie wiedziałam co to za anomaliaDziewczyny, zaraz oszaleję. Mam 6 dni do miesiączki i albo będzie wcześniej albo nie wiem co, bo wciąż czuję podbrzusze...
reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, a wiesz pi razy drzwi kiedy miałaś owu?
Ka.2606
Z obliczeń to jakieś 8-10 dni temu, a co?Ka, a wiesz pi razy drzwi kiedy miałaś owu?
Colorado1989
Tak się dopytuję, bo test można spokojnie robić już 14 dni po owulacji właśnie, ale to oczywizm [emoji16] mi w sumie w 12-13 dpo pokazało kreskę i to na słabszym teście o czułości 20, nie 10Z obliczeń to jakieś 8-10 dni temu, a co?
Są dziewczyny, co wczas czują jakieś zmiany. U mnie jedyne co było, to to, że piersi zmieniły "konsystencję", takie grudki masakryczne miałam. A tak, to miałam wrażenie, że zaraz dostanę okres, no i taka wkurzona jak osa chodziłam, gorzej niż zwykle [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Tak naprawdę brak jakiejkolwiek reguły na objawy wczesnej ciąży. Teraz miałam szereg dziwnych objawów i ogólnie czułam się dziwnie, więc zaczęłam podejrzewać, że coś jest na rzeczy. Za 1 razem czułam się całkowicie normalnie i 5 dnia po spodziewanej miesiączce zrobiłam test dla świętego spokoju bo szłam na imprezę. Wynik był dla mnie kompletnym szokiem
Colorado1989
Nagini, dokładnie, co organizm i co ciąża, to inny przypadek . Moja kumpela miała chyba wszystkie objawy wczesnej ciąży, jakie można znaleźć w książkach i internecie.
Ja zaś, gdyby nie to, że staraliśmy się i stymulowana byłam i lekarz kazał w 28 DC zawsze robić test, to mogłabym spokojnie do 4-5mc nie wiedzieć w ogóle o ciąży. Ani nudności, zgagi, brzucha, ciągnięcia brzucha, no nic. Ruchy też zaczęłam czuć późno. O ciąży to mi mówił lekarz, bo ja nic nie czułam.
Ja zaś, gdyby nie to, że staraliśmy się i stymulowana byłam i lekarz kazał w 28 DC zawsze robić test, to mogłabym spokojnie do 4-5mc nie wiedzieć w ogóle o ciąży. Ani nudności, zgagi, brzucha, ciągnięcia brzucha, no nic. Ruchy też zaczęłam czuć późno. O ciąży to mi mówił lekarz, bo ja nic nie czułam.
Ka.2606
Poczekam do terminu @, ale przez to dziś zrobiłam sobie dzień lenia, to świruję, bo wciąż myślę [emoji3] na jutro muszę sobie dużo zadań wymyśleć [emoji16] im więcej o tym myślę, tym bardziej mnie brzuch boli, więc chodzę do łazienki patrzeć czy nie ma plamień, ale chociaż tu się nic nie dzieje na razie [emoji4]
Colorado1989
Masz rację, najlepiej sobie zająć myśli, czas wtedy szybciej miniePoczekam do terminu @, ale przez to dziś zrobiłam sobie dzień lenia, to świruję, bo wciąż myślę [emoji3] na jutro muszę sobie dużo zadań wymyśleć [emoji16] im więcej o tym myślę, tym bardziej mnie brzuch boli, więc chodzę do łazienki patrzeć czy nie ma plamień, ale chociaż tu się nic nie dzieje na razie [emoji4]
reklama
urs
Z tymi objawami to niezła ruletka
Ja np. ok. 10 dni po owulacji miałam dzień, kiedy byłam pewna, że rozkłada mnie grypa żoładkowa - ledwo siedzialam w pracy, w koncu zwymiotowalam, a mega zawroty glowy i podwyzszona temperatura rozlozyly mnie na kanapie i nic nie bylam w stanie tego dnia zrobic. Nie wiem do tej pory co mnie tknelo, ze dwa dni pozniej zrobilam test ciazowy na ktorym wyszla mega blada kreseczka i w ten sposob bardzo wczesnie dowiedzialam sie o ciazy [emoji4]
Ja np. ok. 10 dni po owulacji miałam dzień, kiedy byłam pewna, że rozkłada mnie grypa żoładkowa - ledwo siedzialam w pracy, w koncu zwymiotowalam, a mega zawroty glowy i podwyzszona temperatura rozlozyly mnie na kanapie i nic nie bylam w stanie tego dnia zrobic. Nie wiem do tej pory co mnie tknelo, ze dwa dni pozniej zrobilam test ciazowy na ktorym wyszla mega blada kreseczka i w ten sposob bardzo wczesnie dowiedzialam sie o ciazy [emoji4]
Podziel się: