reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Colorado rozumiem że CC z powodu złego ułożenia? Pamiętaj, że moja obróciła się pod koniec 36 tygodnia, więc może nic straconego jeszcze :) U mnie cisza niestety. Wolałabym urodzić w tym tygodniu, bo w przyszłym mąż dużo będzie w trasie i może być lipa, żeby się urwał z pracy jak coś. Jutro idę na ktg to zobaczę co tam słychać.
Tak, dalej leży dupką w dół (przynajmniej u lekarza), a jak nie jest podglądany to leży najczęściej po skosie tak, że głowę ma pod moimi żebrami po prawej stronie, dupkę w prawym biodrze i kopsasa mnie po środku albo lewej... Nie wiedziałam, że dzieci mogą tak krzywo leżeć [emoji23]

No jeszcze mam cień nadziei :) a czułaś, jak Ci się obróciła?

Fajnie byłoby wybrać sobie moment, kiedy się zacznie [emoji16] ale to maluchy mają jedynie taką możliwość, a widocznie dobrze w brzuszku jest :)

reklama
Colorado nie czułam, musiała to w nocy zrobić :)
Oluchapoducha to akurat ciężkie pytanie. Niby za bardzo nie chce, ale on taki wiecznie niezdecydowany jest, że sam nie wie czego chce. Wiem jednak, że pójdzie jeśli ja będę tego chciała. Przy 1 porodzie był i jednak mi sporo pomógł.

Ja podczas mojej pierwszej ciąży przytyłam bardzo dużo, też mnie to martwiło, ale powodem była zła dieta. Wybrałam się do dietetyka zamiast wierzenia w jakieś diety z internetu.

Oluchapoducha, Ka wspominała, że jest z Wawy, ale nie pamiętam, czy się odnosiła do tego konkretnego szpitala :)

Nagini, ciekawe do którego TC dociągniesz :) ponoć potrafi być taka cisza przed burzą [emoji16]

reklama
Do góry