reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja jestem z Warszawy ale jeszcze nie rodziłam. Do lekarzy chodzę na żelazną, kilka znajomych tam rodziło i były zadowolone. Ostatnio koleżanka rodziła w instytucie matki i dziecka i też dobra opieka.

Eh te standardy położnicze. Dziś byłam w laboratorium, gadałam z pielęgniarką, ona pierwsze dziecko rodziła pośladkowo naturalnie! I jakoś się dało, teraz standardy się zmieniły i już trzeba CC [emoji14] w drugiej ciąży miała CC i stwierdziła, że sama CC by nie wybrała [emoji85]

Witajcie dziewczyny troche sie nieodzywalam ale czytam na bierzaco
Ciezki weekend byl sobota super spedzona caly dzien na basenie z dziecmi pogoda ponad 30 stopni wczoraj wybralam sie z bratem na jarmark niewytrzymalam chodzic brzuch sie spinal nogi i rece mi popuchly jak wrocilam odrazu na kanape lezezc i znowu plamienia
Dzis mam wizyte o 11.20 i zobaczymy co powie bo oni niewiedza skad te plamienia narazie czarna magia
Jeszcze o 9 spotkanie z zakladowym lekarzem stresuje mnie to troche co znowu wymysla

Ja jestem z Warszawy biorę pod uwagę IMID i mam nadzieje ze nie będę musiała jechać dalej ...
Oczekująca teraz tak narazie będzie, że wszystko boli co przypomina dziecko....
Jeżeli jesteś katoliczką to mogę poradzić modlitwę mnie pomogło zrozumieć dlaczego ....
Polecam książkę "Czy Dzieci nienarodzone idą do nieba? Ks Arkadiusz Olczyk
Ja miałam łatwiej bo już dwoje dzieci jest na świecie ...

Ja 1sze w miedzyleskim. Teraz myślę nad nowym oddziałem na żwirki i wigury, tak zachwalaja wszyscy. Colorado mój lekarz niestety już nie pracuje w szpitalu :/ miałam babkę na sali co też posladkowo rodziła. Ja też boję się tego CC. Weronika ja w takie upały siedzę w domu, raz też poszłam na basen z dziećmi to myślałam że umrę od tego słońca. A lekarz zakladowy to że co z pracy coś ?

Dziewczyny, gdzie Wy macie takie upały? Wpadnę do was [emoji41] u mnie jakieś 18 - 20 stopni jest i jest mi za zimno :(

No i jakby było mało przyjemności w poniedziałkowy poranek, pralka się nam zdup**** [emoji24]

reklama
Ja 1sze w miedzyleskim. Teraz myślę nad nowym oddziałem na żwirki i wigury, tak zachwalaja wszyscy. Colorado mój lekarz niestety już nie pracuje w szpitalu :/ miałam babkę na sali co też posladkowo rodziła. Ja też boję się tego CC. Weronika ja w takie upały siedzę w domu, raz też poszłam na basen z dziećmi to myślałam że umrę od tego słońca. A lekarz zakladowy to że co z pracy coś ?
Jaki szpital na Żwirki i Wigury ?
Tam jest lda dzieci nie słyszałam o porodówce...

Do góry