reklama
Paula1207
Fanka BB :)
Jakbym wiedziała to co wiem teraz przed cc, to też bym dużo spokojniej podeszła do wszystkiego [emoji16]Paula dzięki za fotki. Rzeczywiście dobrze to wygląda Twój opis CC i dochodzenia do siebie po niej jest optymistyczny więc jestem nieco uspokojona. Zobaczymy we wtorek jak moja panna się na to zapatruje
oluchapoducha
oczekująca ja też pierwsze słyszę o czymś takim, dobrze że nie czekałaś do wieczora i już jesteś w szpitalu. Powinni rozdzielać pacjentki np położyć cię na patologię ciąży. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło, założyli szew i wypuścili do domu. Nie martw się!
Paula ja też mam takich rozstępów sporo, nie wiem czy jakiś krem/balsam pomoże na to żeby z czerwonych pasków były cieliste/jasne? Ja sobie używam ziaja mama no i raczej bez efektów :/
Paula ja też mam takich rozstępów sporo, nie wiem czy jakiś krem/balsam pomoże na to żeby z czerwonych pasków były cieliste/jasne? Ja sobie używam ziaja mama no i raczej bez efektów :/
Colorado1989
Paula, ja również dziękuję za fotki rana faktycznie wygląda fobrze, nie tak strasznie jak się spodziewałam [emoji4] nawet w google bałam się szukać [emoji32]
Super, że ten Tiny love Ci się sprawdza, też dużo pozytywów słyszałam o nim i też mam go na liście zakupowej
A propos bioderek, położna dziś mówiła nam żeby sobie przypilnować, jeśli badania w szpitalu nie robią, żeby je wykonać w ciągu pierwszych 3 tygodni.
Oluchapoducha - nie pomogę w temacie rozstępów, bo sama mam ich mnóstwo, ale u mnie same bladły z biegiem czasu. Na te czerwone to coś kojarzę, że chyba jakiś zabieg laserowy czy coś w ten deseń jest. Bo z białymi to nic się nie da zrobić
Oczekująca, jak tam?
Super, że ten Tiny love Ci się sprawdza, też dużo pozytywów słyszałam o nim i też mam go na liście zakupowej
A propos bioderek, położna dziś mówiła nam żeby sobie przypilnować, jeśli badania w szpitalu nie robią, żeby je wykonać w ciągu pierwszych 3 tygodni.
Oluchapoducha - nie pomogę w temacie rozstępów, bo sama mam ich mnóstwo, ale u mnie same bladły z biegiem czasu. Na te czerwone to coś kojarzę, że chyba jakiś zabieg laserowy czy coś w ten deseń jest. Bo z białymi to nic się nie da zrobić
Oczekująca, jak tam?
Oczekujaca123
Tu nie ma patologii ciazy...oczekująca ja też pierwsze słyszę o czymś takim, dobrze że nie czekałaś do wieczora i już jesteś w szpitalu. Powinni rozdzielać pacjentki np położyć cię na patologię ciąży. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło, założyli szew i wypuścili do domu. Nie martw się!
Wyjście pecherza jest równoznaczne z tym , ze dziecko juz chce wyjść taj to rozumiem
Oczekujaca123
Leżę. 1plus to taki ze ciśnienie mam idealne...Paula, ja również dziękuję za fotki rana faktycznie wygląda fobrze, nie tak strasznie jak się spodziewałam [emoji4] nawet w google bałam się szukać [emoji32]
Oczekująca, jak tam?
Jutro lekarz będzie decydował. A ja telepatycznie próbuje wcisnąć ten pęcherz do środka i zamknąć szyjke....
Leżę z 4 kobietami które lada chwila rodzą. A ja mam ochotę ryczec i uciec z tad. Zaraz wezmę wieczorne leki i będę próbowała się jakoś uspokoić. Oby do rana i bylo lepiej
Paula1207
Ja używam bio-oil. I tak się zrobią (całą ciążę się smarowałam a i tak wyszły i to tyle, że masakra), ale mam wrażenie, że po bio-oil szybciej bledną. Tyle, że na każdego działa co innego.oczekująca ja też pierwsze słyszę o czymś takim, dobrze że nie czekałaś do wieczora i już jesteś w szpitalu. Powinni rozdzielać pacjentki np położyć cię na patologię ciąży. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło, założyli szew i wypuścili do domu. Nie martw się!
reklama
Paula1207
Poproś może o coś na uspokojenie, jeżeli sami ci nie dadzą. Ja jak wylądowałam w 33 tc ze skurczami to pierwsze, co dostałam to relanium na uspokojenie, bo spokój mamy jest bardzo ważny.Leżę. 1plus to taki ze ciśnienie mam idealne...
Jutro lekarz będzie decydował. A ja telepatycznie próbuje wcisnąć ten pęcherz do środka i zamknąć szyjke....
Leżę z 4 kobietami które lada chwila rodzą. A ja mam ochotę ryczec i uciec z tad. Zaraz wezmę wieczorne leki i będę próbowała się jakoś uspokoić. Oby do rana i bylo lepiej
Podziel się: