reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Leżę. 1plus to taki ze ciśnienie mam idealne...
Jutro lekarz będzie decydował. A ja telepatycznie próbuje wcisnąć ten pęcherz do środka i zamknąć szyjke....
Leżę z 4 kobietami które lada chwila rodzą. A ja mam ochotę ryczec i uciec z tad. Zaraz wezmę wieczorne leki i będę próbowała się jakoś uspokoić. Oby do rana i bylo lepiej:(
Wiem, że nam się łatwo mówi, ale naprawdę staraj się zachować zimną krew [emoji8] trzymam za Was kciuki!

reklama
Byl juz obchód, le mnie nie dotyczył.... ja będę miała o 10 badanie i rozmowę z profesorem.... profesor Krzysztof Sodowski moze ktoś kojarzy ze Śląska?

Zapytam go czy nie lepiej dla mnie i dziecka byloby , żebym była w rudzie śląskiej, gdzie mają bardzo dobry sprzęt do ratowania nawet dzieci poniżej 1kg. Zobaczę czy jest szansa , zeby mnie tam przewiezli. Zobaczę tez co będzie miał mi do zaproponowania. Na pewno dziś mają pobrać mi wymaz z pochwy. Tyle na razie Wiem

Byl juz obchód, le mnie nie dotyczył.... ja będę miała o 10 badanie i rozmowę z profesorem.... profesor Krzysztof Sodowski moze ktoś kojarzy ze Śląska?

Zapytam go czy nie lepiej dla mnie i dziecka byloby , żebym była w rudzie śląskiej, gdzie mają bardzo dobry sprzęt do ratowania nawet dzieci poniżej 1kg. Zobaczę czy jest szansa , zeby mnie tam przewiezli. Zobaczę tez co będzie miał mi do zaproponowania. Na pewno dziś mają pobrać mi wymaz z pochwy. Tyle na razie Wiem
A gdzie leżysz?

reklama
Do góry