reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

oczekująca na nfz byłam. Chyba poprostu lekarze na nfz tacy są, a prywatnie to będzie zaangażowany, rozmowny miły.
To jest szansa , ze skoro i tak trzeba za trzecie zaplacic to będzie wyglądało zupełnie inaczej ;)
Dobra chociaz , ze ten lekarz u ktorego bylam juz i teraz pójdę ma dobre opinie, bo po jego.malomownosci i szybkości badania miałabym wątpliwości;p

reklama
To jest szansa , ze skoro i tak trzeba za trzecie zaplacic to będzie wyglądało zupełnie inaczej ;)
Dobra chociaz , ze ten lekarz u ktorego bylam juz i teraz pójdę ma dobre opinie, bo po jego.malomownosci i szybkości badania miałabym wątpliwości;p
Upewnij się, że ma certyfikat fmf :)

Ja miałam wszystkie robione prywatnie do tej pory, ostatnie też będzie prywatnie. Lekarze dużo mówili, a jak siedzieli chwilę cicho to przepraszali i mówili, że to nic złego nie oznacza, tylko po prostu skupia się /szuka czegoś konkretnego :) ale wiadomo, że lepiej, jak cały czas coś mówi na bieżąco.

Ja miałam wszystkie robione prywatnie do tej pory, ostatnie też będzie prywatnie. Lekarze dużo mówili, a jak siedzieli chwilę cicho to przepraszali i mówili, że to nic złego nie oznacza, tylko po prostu skupia się /szuka czegoś konkretnego :) ale wiadomo, że lepiej, jak cały czas coś mówi na bieżąco.
Jak dobrze pamiętam jesteś z okolic Katowic?
Gdzie robilas badania ?
Ja obecnie na nfz w feminie w Katowicach bo tam dostalam skiwrskierowanie(głupota byloby gdybym nie skorzystala;p) A teraz zastanowię nad nad trzecim badaniem w gyn centrum w Katowicach, le jak ktoś w okolicy ma sprawdzonego dokładnego lekarza to chętnie skorzystam;)

Sprawdziłam, ten lekarz co mi wykonuje badanie ma ten certyfikat ;)

Jak dobrze pamiętam jesteś z okolic Katowic?
Gdzie robilas badania ?
Ja obecnie na nfz w feminie w Katowicach bo tam dostalam skiwrskierowanie(głupota byloby gdybym nie skorzystala;p) A teraz zastanowię nad nad trzecim badaniem w gyn centrum w Katowicach, le jak ktoś w okolicy ma sprawdzonego dokładnego lekarza to chętnie skorzystam;)
Tak, jestem z okolic Katowic. Połówkowe robił mi dr Stróżyński, z tym, że badanie miałam w Chełmku, ale widzę, że w Katowicach też przyjmuje :)

Link do: lek. Paweł Stróżyński - Przeczytaj opinie i umów wizytę

Colorado być może kiedyś się jeszcze skuszę na polskie morze, nie mówię na 100% nie... Ja się na wakacjach też nie szczypię z kasą, ale ja patrzę na to z innej perspektywy, bo ja jeżdżę tylko z namiotem. W Polsce nie jest to popularne, campingów jest mało i nie ma tam takiej atmosfery jaka lubię.

Colorado być może kiedyś się jeszcze skuszę na polskie morze, nie mówię na 100% nie... Ja się na wakacjach też nie szczypię z kasą, ale ja patrzę na to z innej perspektywy, bo ja jeżdżę tylko z namiotem. W Polsce nie jest to popularne, campingów jest mało i nie ma tam takiej atmosfery jaka lubię.
Możliwe, ja na campingach się nie znam więc nawet nie umiem stwierdzić, ile ich jest po okolicy :)

reklama
Hej, witam się w 1 dniu cyklu [emoji4] w czerwcu mamy przerwę w staraniach i wracamy do gry w lipcu. Ja za to byłam rano u gina i poza tym, że jestem 200zl lżejsza to się nie dowiedziałam niczego nowego tak naprawdę, tylko pani doktor skomentowała wyniki i dała namiary na osoby które zajmują się niepłodnością... Także w lipcu kolejna wizyta, która też nie wiem czy coś da bo będę w 20dc., to myślicie że będzie jeszcze widać czy była owu?

Do góry