Cześć dziewczyny, dluugo milczalam i stwierdzilam, ze sie zamelduje
Widzialam , ze temat wozkow- my miesiac temu kupiliśmy bebetto nico i jestem cholernie zadowolona! Super rama, swietnie sie sklada, swietnie wyglada, maly sie nie slizga w spacerowce, super amortyzacja... no same plusy
kolezanka ma luca sline i tez jest bardzo zadowolona. Gdybym mogla jeszcze raz podjac decyzje o wozku kupilabym tylko spacerowke nico a gondole bym calkiem olała... rozklada sie na plasko, duza, wygodna buda... same plusy
dla drugiego zostawie tylko ten wozek
I mam nadzieje, ze bedziecie tak samo zadowolone z bebetto jak ja
Ziemek ma juz 7,5miesiaca, jest swietnym dzieckiem. Radosny, umiensie sam bawic, czolga sie po calym mieszkaniu, chetnie je, ma dwie drzemki w ciagu dnia, jest... wspanialy
Zniknelam wczesniej bo zlamalam sie w diecie i jakos wstyd mi bylo tu wchodzic... poszlo ciastko i wszystko sie posypalo. Ale od poczatku maja znow walcze i w sumie ze 101,4 obecnie mam 88kg. Zaczęłam cwiczyc z Chodakowska i waga oczywiscie poszla w gore i tak sobie pomyslalam, ze tutaj z Wami na pewno gdzies znow wroci mi motywacja bo no nie ukrywam, ze dzis mialam kryzys... Zabieram sie za nadrabianie Was choc troszke