reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziś bylam na wizycie odebrałam wyniki tsh, robilam je dopiero w 18tyg, bo gdzieś zostały zapomniane no i niestety wynik 3,23 jutro juz mam wizyte u endokrynologa i zobaczymy

reklama
Oczekująca, no to tak trochę po sąsiedzku, bo ja z Jaworzna jestem ;) o tym sklepie w Będzinie słyszałam, że profesjonalny :) my sobie chyba odpuścimy wizytę tam, bo wózek właśnie mamy upatrzony. Chociaż powiem, że najchętniej bym go nie kupowała [emoji23] ale ja już jestem dziwny typ :)

Tsh się nie przejmuj, tak jak pisze Ka, pewnie euthyrox albo letrox dostaniesz, a miałaś badane ft4?

Cześć dziewczyny, dluugo milczalam i stwierdzilam, ze sie zamelduje :)

Widzialam , ze temat wozkow- my miesiac temu kupiliśmy bebetto nico i jestem cholernie zadowolona! Super rama, swietnie sie sklada, swietnie wyglada, maly sie nie slizga w spacerowce, super amortyzacja... no same plusy ;) kolezanka ma luca sline i tez jest bardzo zadowolona. Gdybym mogla jeszcze raz podjac decyzje o wozku kupilabym tylko spacerowke nico a gondole bym calkiem olała... rozklada sie na plasko, duza, wygodna buda... same plusy ;) dla drugiego zostawie tylko ten wozek ;) I mam nadzieje, ze bedziecie tak samo zadowolone z bebetto jak ja ;)

Ziemek ma juz 7,5miesiaca, jest swietnym dzieckiem. Radosny, umiensie sam bawic, czolga sie po calym mieszkaniu, chetnie je, ma dwie drzemki w ciagu dnia, jest... wspanialy :D

Zniknelam wczesniej bo zlamalam sie w diecie i jakos wstyd mi bylo tu wchodzic... poszlo ciastko i wszystko sie posypalo. Ale od poczatku maja znow walcze i w sumie ze 101,4 obecnie mam 88kg. Zaczęłam cwiczyc z Chodakowska i waga oczywiscie poszla w gore i tak sobie pomyslalam, ze tutaj z Wami na pewno gdzies znow wroci mi motywacja bo no nie ukrywam, ze dzis mialam kryzys... Zabieram sie za nadrabianie Was choc troszke ;)

Madagos, fajnie, że się odzywasz. Gratuluję takiego maluszka [emoji7][emoji7][emoji7]

Wagę masz super, zazdroszczę! Może wpadnij na wątek "grupa wsparcia wagi ciężkiej" - tam się motywujemy dietowo [emoji6]

Dziewczyny, wysłałam moje badania do endo i niestety wynik progesteronu świadczy o tym, że raczej nie było owulacji [emoji53] chyba czeka mnie długa droga w walce o dzidzię [emoji57]

Widzialam , ze temat wozkow- my miesiac temu kupiliśmy bebetto nico i jestem cholernie zadowolona! Super rama, swietnie sie sklada, swietnie wyglada, maly sie nie slizga w spacerowce, super amortyzacja... no same plusy ;) kolezanka ma luca sline i tez jest bardzo zadowolona. Gdybym mogla jeszcze raz podjac decyzje o wozku kupilabym tylko spacerowke nico a gondole bym calkiem olała... rozklada sie na plasko, duza, wygodna buda... same plusy ;) dla drugiego zostawie tylko ten wozek ;) I mam nadzieje, ze bedziecie tak samo zadowolone z bebetto jak ja ;)

Ziemek ma juz 7,5miesiaca, jest swietnym dzieckiem. Radosny, umiensie sam bawic, czolga sie po calym mieszkaniu, chetnie je, ma dwie drzemki w ciagu dnia, jest... wspanialy :D

Zniknelam wczesniej bo zlamalam sie w diecie i jakos wstyd mi bylo tu wchodzic... poszlo ciastko i wszystko sie posypalo. Ale od poczatku maja znow walcze i w sumie ze 101,4 obecnie mam 88kg. Zaczęłam cwiczyc z Chodakowska i waga oczywiscie poszla w gore i tak sobie pomyslalam, ze tutaj z Wami na pewno gdzies znow wroci mi motywacja bo no nie ukrywam, ze dzis mialam kryzys... Zabieram sie za nadrabianie Was choc troszke ;)
Super że się odezwałaś [emoji3]
2 drzemki to malutko. Mój jeszcze śpi z 5 razy w ciągu dnia :) ale tylko patrzeć jak też zacznie wydluzac sobie czas zabawy [emoji3]
Wagę masz super. Wstaw jakieś foto [emoji6]

Hej! [emoji1] Super, że u Was same pozytywy :) waga super spada! Obym ja złapała taką motywację później [emoji1] jak coś to daję Wam tu prawo spionizować mnie [emoji16]
Dziewczyny, wysłałam moje badania do endo i niestety wynik progesteronu świadczy o tym, że raczej nie było owulacji [emoji53] chyba czeka mnie długa droga w walce o dzidzię [emoji57]
Ka, nie martw się. Powiem Ci, że jeśli masz ogarniętego ginekologa i nie masz innych problemów jeszcze nieodkrytych, to bobas jest już tuż tuż [emoji8] a jeżeli ten progesteron i ukryty brak owu to ostatni klocek na drodze diagnostycznej, to już będzie z górki :)
Mnie jak gin wziął w obroty to 5 cykli i się udało. A w tym 1 był cykl z cystą spisany na straty i 1 cykl, w którym dostałam mocnego krwawienia w 17dc i też był spisany na straty. Więc życzę Ci z całego serca jeszcze szybszego scenariusza niż u mnie [emoji9]

reklama
No w poniedziałek pójdę to się okaże czy ogarnięty, bo chcę żeby mnie potraktował od razu agresywnie. Żałuję, że wcześniej tych badań nie zrobiłam, bo teraz latem będzie problem z logistyką w rozjazdach [emoji57]

Do góry