reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej Kochane,

Nie odzywałam się ostatnio, bo w pracy sajgon, a w weekend mieliśmy gości o tak leci czas jak szalony. Pamiętacie jak pisałam o pozytywnym teście owu w 10dc? Potem coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze w 15 o też pozytyw... Więc nie wiem o co chodzi ale obydwie sytuacje wykorzystane [emoji16] w każdym razie nie nastawiam się na nic, bo na pewno znów będę plamić i do wizyty u gina nic nie będę wiedzieć. W każdym razie dziś 18dc i już mnie bolą piersi [emoji849]

Colorado, 27 tydzień, wow! Może faktycznie czas Mercedesa ogarnąć [emoji16]

Paula, fajnie, że się docieracie z Malutką. I jakie szybkie chrzciny! Dużo gości planujecie?

Nagini, a może poduszka na siedzenie w samochodzie? Nie wiem czy na Twoim miejscu chciałoby mi się robić tę imprezkę, ale niech mąż jaką ma dobrą żonę [emoji16]

reklama
Ka, ale jaja z tymi testami [emoji33] ale często widziałam na grupach staraniowych, że zamiast rozjaśnić sytuację dziewczynom, to jeszcze bardziej baraniały przez to. Super, że wszystkie okazje wykorzystane [emoji1]

Co do mercedesa to koniec końców będzie trzeba jakiegoś nabyć, żaden mi się nie podoba, zaden do mnie nie "przemawia". Powiem Ci, że jak porównuje moje przygotowania i przygotowania sierpniówek, to mi to idzie strasznie pokracznie [emoji23] może powinnam iść na l4 to bym to lepiej ogarnęła, tak to ciągle "mam czas" [emoji1]

Myślę, że do czerwca możesz się spokojnie wstrzymać [emoji3] najlepiej jedźcie pooglądać "na żywo", może akurat coś Ci wpadnie w oko [emoji6]

U mnie prezentuje się tak [emoji33]
Screenshot_2018-05-15-08-52-23.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-15-08-52-23.jpg
    Screenshot_2018-05-15-08-52-23.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 244
Ka oczywiście, że mąż mi pomoże, zawsze przygotowujemy imprezę razem. Tylko niestety pracuje i nawet w sobotę musi być do 14 w pracy, więc czasu będzie miał mniej.
Śniło mi się dzis, że byłam po terminie i żadnych oznak zbliżającego się porodu. Okazuje się, że ten wkurw z powodu przenoszenia ciąży pamiętam lepiej niż ból porodowy. I bardziej się tego boję niż porodu [emoji14]

Hej Kochane,

Nie odzywałam się ostatnio, bo w pracy sajgon, a w weekend mieliśmy gości o tak leci czas jak szalony. Pamiętacie jak pisałam o pozytywnym teście owu w 10dc? Potem coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze w 15 o też pozytyw... Więc nie wiem o co chodzi ale obydwie sytuacje wykorzystane [emoji16] w każdym razie nie nastawiam się na nic, bo na pewno znów będę plamić i do wizyty u gina nic nie będę wiedzieć. W każdym razie dziś 18dc i już mnie bolą piersi [emoji849]

Colorado, 27 tydzień, wow! Może faktycznie czas Mercedesa ogarnąć [emoji16]

Paula, fajnie, że się docieracie z Malutką. I jakie szybkie chrzciny! Dużo gości planujecie?

Nagini, a może poduszka na siedzenie w samochodzie? Nie wiem czy na Twoim miejscu chciałoby mi się robić tę imprezkę, ale niech mąż jaką ma dobrą żonę [emoji16]
Będzie 14 osób z nami. To najbliższą rodzina - rodzice, teściowie, nasze rodzeństwo i dzieci i babcia. Wszystko w domu, tak na spokojnie bez spiny.

reklama
Do góry