Witaj! Mnie póki co tylko pani od badań prenatalnych skomentowała, że będzie miała problem z badaniem, bo powłoki, bla bla bla... A tak to jeszcze nie usłyszałam nic na temat swojej wagi, od żadnego z lekarzy. Na dzień dzisiejszy waże nadal 130kg (ha! przez miesiąc nic nie przytyłam).
Nie dziwię ci się
Ja przechodzę 3 ciążę i wiem czego się spodziewać, ale niektóe mamy czytając niektóre fora mogą się przestraszyć
Dobry pomysł, mój jednak wie ile ważę
Najgorsze są takie, mam okazję widywać podobnego kroju mamusie niedzielne, jak je nazywam...
Mojego brzucha było widać jużok 14-15 tygodnia, od tej pory mniej więcej w ciążowych spodniach chodzę, a teraz to w ogóle wywaliło mnie do przodu i wyglądam jak do porodu
Ja ubranka zaczęłam kupować bardzo wcześnie, bo ok 16 tygodnia, ale ze względu na to, że posypię się z miesiąc wcześniej, może też być sytuacja, że gieniu zechce mnie zamknąć w szpitalu, bo odzywa się u mnie nadciśnienie, cukrzyca i anemia, no i bliźniaczki wysysają ze mnie wszystkie siły. Także do końca maja chcę mieć już wsio gotowe, razem z torbą do szpitala, wózek zostawiam na koniec, bo nie ma nic co mnie zainteresowało.
Mój, mimo bliźniaczej ciąży, powiedział, że jeszcze mam się tym nie stresować i chodzić sobie spokojnie, oszczędzać się, zdrowo odżywiać i takie tam.