reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Aby żyło się Wam zdrowo, prywatnie i zawodowo. Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny.Wesołych świąt :*
Colorado1989
Ha! I po świętach [emoji16]
Jak Wam minęły? [emoji4] Mnie nikt nie wrobił w prima aprilis, ani nikt nie oblał w dyngusa, chyba stara już jestem [emoji23]
U nas niedziela u moich rodziców, wszystko było fajnie, gdyby nie to, że patrzyłam, jak tata męczy się z bolącym biodrem. Raz ma lepiej, raz gorzej, w tym roku ma mieć operację i tak.
Wczoraj u teściów, teściowa oczywiście rozczarowana, że nie mam 2o kilo na plusie i brzucha jak saturn "bo klaudunka, która ma termin na koniec czerwca to już 6,5 kilo przybrała i brzusio ma pokaźny" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] z gościny teściowej oczywiście musiałam wybierać mniejsze zło, no ale już sie przyzwyczaiłam, że moje diety są sabotowane, a "nielubienia" ignorowane. Uwielbiam sytuacje pt: "przygotowałam galaretę z nóżek, żurek na króliku, gulasz z podrobów, pieczoną kaczkę... No ale Ty to nic z takich rzeczy nie jesz..." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tymczasem wybieram się do labo na badania krwi przed jutrzejszą wizytą u gina. Mam nadzieję, że nic się nie schrzaniło od ilości chrzanu jaką pochłonęłam ostatnio [emoji16][emoji16][emoji16]
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Jak Wam minęły? [emoji4] Mnie nikt nie wrobił w prima aprilis, ani nikt nie oblał w dyngusa, chyba stara już jestem [emoji23]
U nas niedziela u moich rodziców, wszystko było fajnie, gdyby nie to, że patrzyłam, jak tata męczy się z bolącym biodrem. Raz ma lepiej, raz gorzej, w tym roku ma mieć operację i tak.
Wczoraj u teściów, teściowa oczywiście rozczarowana, że nie mam 2o kilo na plusie i brzucha jak saturn "bo klaudunka, która ma termin na koniec czerwca to już 6,5 kilo przybrała i brzusio ma pokaźny" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] z gościny teściowej oczywiście musiałam wybierać mniejsze zło, no ale już sie przyzwyczaiłam, że moje diety są sabotowane, a "nielubienia" ignorowane. Uwielbiam sytuacje pt: "przygotowałam galaretę z nóżek, żurek na króliku, gulasz z podrobów, pieczoną kaczkę... No ale Ty to nic z takich rzeczy nie jesz..." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tymczasem wybieram się do labo na badania krwi przed jutrzejszą wizytą u gina. Mam nadzieję, że nic się nie schrzaniło od ilości chrzanu jaką pochłonęłam ostatnio [emoji16][emoji16][emoji16]
Luiza.
Święta, święta i po! Na szczęście przez najbliższy okres żadne się nie zbliżają, także mogę unikać szwagrów jak ognia. Miałam bardzo "ciekawą" rozmowę na temat aborcji i of koz nikt nie liczył się z moim zdaniem... oni by zrobili tak a nie inaczej i moje (odwrotne) postępowanie to brak odpowiedzialności. Poza tym, jak zwykle nie smakowało im to co przyniosłam, także następnym razem mam w dupie i nie będę robić NIC, mąż może się pogniewać. Rozmowa na temat smaku białej kiełbasy rozwaliła mnie na łopatki. Szkoda słów
Ach ta magia świąt i rodzinnych spotkań Właśnie dlatego świąt nie lubię od kiedy jestem dorosła
Dzisiaj idę na wizytę podejrzeć moją Paulinkę
Trochę się obawiam poświątecznego ważenia [emoji33]
Siostra przywiozła mi trochę ubranek (głównie są to ubranka po moim synku, które kiedyś jej dałam do jej synka). Obudziło to we mnie mnóstwo wspomnień Sporo rzeczy muszę dokupić, bo chłopaki były zimowe, ale zawsze coś już mam Teraz w końcu poszaleje na zakupach Miłego dnia
Dzisiaj idę na wizytę podejrzeć moją Paulinkę
Trochę się obawiam poświątecznego ważenia [emoji33]
Siostra przywiozła mi trochę ubranek (głównie są to ubranka po moim synku, które kiedyś jej dałam do jej synka). Obudziło to we mnie mnóstwo wspomnień Sporo rzeczy muszę dokupić, bo chłopaki były zimowe, ale zawsze coś już mam Teraz w końcu poszaleje na zakupach Miłego dnia
Colorado1989
Luiza, dlatego ja zwykle nie rozmawiam na tematy polityczne i światopoglądowe [emoji23] ja nigdy na nikogo nie naskakuję w takich kwestiach, nie mam za to poczucia wzajemności [emoji16]
Nagini, no święta inaczej wyglądają jak się jest dorosłym... Niestety trzymam kciuki za udaną wizytę! Ja mam jutro, ale boję się, że tych bakterii się nie pozbyliśmy ... :/
Nagini, no święta inaczej wyglądają jak się jest dorosłym... Niestety trzymam kciuki za udaną wizytę! Ja mam jutro, ale boję się, że tych bakterii się nie pozbyliśmy ... :/
reklama
Luiza.
Dlatego, w trakcie bezsensownej wymiany zdań, bezczelnie powiedziałam, że się więcej nie odzywam i oglądam bajki z dzieckiemLuiza, dlatego ja zwykle nie rozmawiam na tematy polityczne i światopoglądoweja nigdy na nikogo nie naskakuję w takich kwestiach, nie mam za to poczucia wzajemności
Podziel się: