reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Wesołych Świąt Kochane :*
79926d41a713d3058ecfca61d0d51761.gif

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ha! I po świętach [emoji16]

Jak Wam minęły? [emoji4] Mnie nikt nie wrobił w prima aprilis, ani nikt nie oblał w dyngusa, chyba stara już jestem [emoji23]

U nas niedziela u moich rodziców, wszystko było fajnie, gdyby nie to, że patrzyłam, jak tata męczy się z bolącym biodrem. Raz ma lepiej, raz gorzej, w tym roku ma mieć operację i tak.

Wczoraj u teściów, teściowa oczywiście rozczarowana, że nie mam 2o kilo na plusie i brzucha jak saturn "bo klaudunka, która ma termin na koniec czerwca to już 6,5 kilo przybrała i brzusio ma pokaźny" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] z gościny teściowej oczywiście musiałam wybierać mniejsze zło, no ale już sie przyzwyczaiłam, że moje diety są sabotowane, a "nielubienia" ignorowane. Uwielbiam sytuacje pt: "przygotowałam galaretę z nóżek, żurek na króliku, gulasz z podrobów, pieczoną kaczkę... No ale Ty to nic z takich rzeczy nie jesz..." [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

A tymczasem wybieram się do labo na badania krwi przed jutrzejszą wizytą u gina. Mam nadzieję, że nic się nie schrzaniło od ilości chrzanu jaką pochłonęłam ostatnio [emoji16][emoji16][emoji16]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Święta, święta i po! Na szczęście przez najbliższy okres żadne się nie zbliżają, także mogę unikać szwagrów jak ognia. Miałam bardzo "ciekawą" rozmowę na temat aborcji i of koz nikt nie liczył się z moim zdaniem... oni by zrobili tak a nie inaczej i moje (odwrotne) postępowanie to brak odpowiedzialności. Poza tym, jak zwykle nie smakowało im to co przyniosłam, także następnym razem mam w dupie i nie będę robić NIC, mąż może się pogniewać. Rozmowa na temat smaku białej kiełbasy rozwaliła mnie na łopatki. Szkoda słów :D

Ach ta magia świąt i rodzinnych spotkań ;) Właśnie dlatego świąt nie lubię od kiedy jestem dorosła ;)
Dzisiaj idę na wizytę podejrzeć moją Paulinkę :)
Trochę się obawiam poświątecznego ważenia [emoji33]
Siostra przywiozła mi trochę ubranek (głównie są to ubranka po moim synku, które kiedyś jej dałam do jej synka). Obudziło to we mnie mnóstwo wspomnień :) Sporo rzeczy muszę dokupić, bo chłopaki były zimowe, ale zawsze coś już mam :) Teraz w końcu poszaleje na zakupach ;) Miłego dnia :)

w57v9n73fe3ysoga.png

Luiza, dlatego ja zwykle nie rozmawiam na tematy polityczne i światopoglądowe [emoji23] ja nigdy na nikogo nie naskakuję w takich kwestiach, nie mam za to poczucia wzajemności [emoji16]

Nagini, no święta inaczej wyglądają jak się jest dorosłym... Niestety :) trzymam kciuki za udaną wizytę! Ja mam jutro, ale boję się, że tych bakterii się nie pozbyliśmy ... :/

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

reklama
Do góry